Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

.šport
.týždeň

Hrdinom aj bez víťazstva

.andrej Schram .časopis .šport 20.07.2015

Tour de France je ako udeľovanie filmových Oscarov v Holywoode. Každý zo svetových cyklistov tu chce niečo dokázať, pretože verí, že práve tieto preteky mu zmenia kariéru. Stačí jedno víťazstvo, jeden deň v žltom drese, jeden veľký únik.

.týždeň

Vojnou zocelený šampión

.štefan Cebro .časopis .šport 20.07.2015

Novak Djokovič je momentálne suverénnym tenisovým kráľom. Vo Wimbledone pridal deviaty grandslamový titul. Ak mu vydrží forma a zdravie, môže sa dostať do debaty o najlepšieho tenistu histórie.

.týždeň

Kiežby nikto nevedel, kto je Laura Bassett

.filip Olšovský .časopis .šport 12.07.2015

V noci z nedele na pondelok sa v Kanade skončili siedme majstrovstvá sveta žien vo futbale. Momentov, akým sa zvykne hovoriť historické, ponúkli hneď niekoľko. Nad všetkými vyčnieva jeden.

.týždeň

Šesť rán do klobúka

.marcel Merčiak .časopis .šport 21.06.2015

Sezóna 2014/15 bude pre národný tím navždy pamätnou. Deväť zápasov, deväť víťazstiev, z nich šesť v kvalifikácii ME! V praktickej rovine sme už takmer oboma nohami vo Francúzsku 2016.

.týždeň

Päťhviezdičková Barcelona

.marcel Merčiak .časopis .šport 14.06.2015

Bolo to finále prekonávajúce všetky očakávania. Berlín korunoval skvelú sezónu Barcelony. Xavi nedal za kariérou v drese blaugranas víťaznú bodku, ale víťazné tri bodky. Barca dobyla treble 2015.

.týždeň

Trenčín futbalový

.marcel Merčiak .časopis .šport 31.05.2015

Vyše tri desaťročia to bolo hokejové mesto. Zimný štadión Pavla Demitru zdobia štyri majstrovské postery. Ale teraz je pod Čákovým hradom na ťahu futbal. AS Trenčín sa stal prvýkrát ligovým majstrom.

.týždeň

Mladá šachová nádej

.tomáš Kolár .alexander Riabov .časopis .šport 24.05.2015

Slovenský šach v súčasnosti disponuje nejedným mladým talentom. K tým najjagavejším a zároveň najperspektívnejším nesporne patrí aj Milan Pacher. Má ešte iba dvadsaťštyri rokov a v poslednom čase zbiera jeden úspech za druhým.

.týždeň

Najlepší z najhorších

.martin Petro .časopis .šport 17.05.2015

Prví medzi zachránenými, takto sme dopadli. Cieľom bolo štvrťfinále, želaním semifinále a tajným snom nejaká pekná medaila. Ak sa obmedzíme iba na čierno-biely svet výsledkov, tak je jasné, že sme neuspeli. A to sme sa k bratrancom do takmer domáceho prostredia tak tešili.

.týždeň

Ťažký ľahký prvý polčas

.bohumil Stejskal .časopis .šport 10.05.2015

Na vyžrebovanie, aké Slovensku prisúdili pre Majstrovstvá sveta 2015 v Ostrave, sa nikto súdny sťažovať nemohol. Siedmi súperi v základnej skupine boli v podstate zoradení od najľahších po ťažkých. Prvé štyri zápasy mali Slováci vyhrať, ideálne zakaždým za tri body.

.týždeň

Česť až na druhom mieste

.filip Olšovský .časopis .šport 25.04.2015

Túto sobotu sa v americkom Los Angeles odohrá zápas, aký nemá v histórii boxu obdobu. Pri snahe o opísanie jeho rozmerov padajú cifry, z akých sa zatočí hlava aj človeku, ktorý nikdy v živote ranu vypchatou rukavicou nedostal.