Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Otvárame ďalší ročník Mediálnej školy .týždňa! Začnite novinársku kariéru s nami

.redakcia .slovensko

Mediálna škola je projekt, ktorý sme začali v roku 2014. Chceme ním prispieť k lepšej žurnalistike. Aj tento rok radi privítame tých z vás, ktorým záleží na svete a spoločnosti, v ktorej žijeme.

Otvárame ďalší ročník Mediálnej školy .týždňa! Začnite novinársku kariéru s nami Archív Šéfredaktor časopisu .týždeň Štefan Hríb s absolventmi prvého ročníka Mediálnej školy v roku 2014.

mediálna škola je projekt, ktorý vznikol v roku 2014. Chceme ním prispieť k lepšej žurnalistike. Aj tento rok radi privítame tých z Vás, ktorým záleží na svete a spoločnosti, v ktorej žijeme.

Opäť prijmeme 15 študentov, ktorí vytvoria redakciu pod vedením profesionálov z praxe. Naučíte sa všetko potrebné, aby ste mohli vytvoriť vlastný časopis, ktorý bude finálnym výstupom kurzu – spolu s certifikátom. Mediálna škola vytvára priestor pre nadobudnutie cenných skúseností, ktoré nenájdete v žiadnych učebniciach. Získajte novinárske know-how. 

Za školné vo výške 150,- EUR absolvujete minimálne desať prednášok a výjazd do terénu s vlastným novinárskym preukazom. 

Záujemcov (alebo budúcich kolegov?) poprosíme zaslať motivačný list, a krátku ukážku svojej práce, môže to byť text (max. rozsah 5000 znakov s medzerami) na marketing@tyzden.com.

Vybraným uchádzačom zašleme podrobný harmonogram kurzu s témami prednášok a lektormi ako Štefan Hríb, Eugen Korda, Martin Mojžiš, Šimon Jeseňák,  Mário Homolka, Michal Novota a mnohí iní. 

Tešíme sa na Vás. 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite