Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

.šport
.týždeň

Dominika opäť posunula latku

.martin Petro .časopis .šport 01.02.2015

Príbeh, ktorý v roku 2014 napísal ženský turnaj na tenisovom Australian Open, bol pre jednu neveľkú krajinu výnimočný. Bol o rovnako neveľkej hráčke, ktorá postavila na hlavu všetky papierové predpoklady a v poslednom zápase bojovala o samotnú trofej.

.týždeň

SuperBowl XLIX, súboj dynastií

.bohumil Stejskal .časopis .šport 25.01.2015

V nedeľu neskoro večer, vlastne v hlbokej noci, sa na štadióne Phoenixskej univerzity v arizonskom Glendale uskutoční súboj futbalových dynastií. Obhajcovia trofeje Vinca Lombardiho Seattle Seahawks nastúpia proti New England Patriots.

.týždeň

Rogerova tisícka

.bohumil Stejskal .časopis .šport 17.01.2015

Na finále v Brisbane, prípravnom turnaji pred prvým grandslamovým turnajom sezóny, nastúpil Roger Federer odhodlaný získať svoj 83. titul na okruhu ATP. Jeho víťazstvo si história určite zapamätá. Švajčiar vyhral svoj tisíci súťažný zápas.

.týždeň

CR7 – opäť najlepší

.marcel Merčiak .časopis .šport 17.01.2015

Vo futbale žijeme v ére dvoch hráčov a v ére večnej polemiky okolo nich: Lionel Messi a Cristiano Ronaldo, kto z nich je ten lepší? Zlatú loptu 2014 získal Ronaldo. Právom.

.týždeň

Čakanie na Švédov

.pavol Gašpar .časopis .šport 10.01.2015

Tak, páni hokejisti... Týmito slovami začínal sériu motivačných príhovorov pre reprezentačnú dvadsiatku Richard Lintner. Nevedno, či si ich slovenskí juniori púšťali, alebo nie (darované tablety aj súkromné mobily im tréner Bokroš zobral a vrátil len príležitostne za odmenu), v každom prípade svojsky dotvorili kolorit turnaja, ktorý sa na prelome rokov stal rozoberanou udalosťou. Sledovanosť priamych prenosov kulminovala až do výšky pol milióna divákov napriek časovému posunu, ktorý posúval hokejové zážitky do skorých ranných hodín.

.týždeň

Majster basketbalového zenu

.lukáš Krivošík .časopis .šport 04.01.2015

V decembri prebehla médiami správa, že basketbalista Kobe Bryant v počte nastrieľaných bodov konečne prekonal Michaela Jordana. Legendárny tréner Phil Jackson mal dočinenia s obidvoma. V pozoruhodnej knihe spomienok opisuje, ako zvládal ich egá.

.týždeň

Červená armáda

.bohumil Stejskal .časopis .šport 13.12.2014

Športové dokumenty sú v Amerike filmovou disciplínou, ktorú môžeme len obdivovať. Väčšinou z diaľky, o mnohých vynikajúcich sfilmovaných príbehoch z ríše športu sa ani nedozvieme. Američania však majú desiatky, možno stovky hrdinov bejzbalu, amerického futbalu, basketbalu, golfu či automobilových pretekov a nakrútili o nich tisícky hodín dokumentárnych filmov vyvolávajúcich zimomriavky.

.týždeň

Bez tradičných klubov ľudia neprídu

.peter Bálik .časopis .šport 07.12.2014

Slovenská futbalová liga je je slabá, nudná, neschopná konkurencie. Otázne je, či môže byť lepšou. Môže. Len ak sa prebudia tradičné slovenské kluby z veľkých miest.

.týždeň

Dva rekordy Lionela Messiho

.peter Bálik .časopis .šport 29.11.2014

Už dnes je legendou a pritom má možno ešte polovicu profesionálneho futbalového života pred sebou. Argentínsky futbalista Lionel Messi za minulý týždeň pokoril dva rekordy. Je najlepším strelcom v histórii španielskej ligy aj Ligy majstrov.

.týždeň

Rok parádnej zmeny

.marcel Merčiak .časopis .šport 22.11.2014

Nebol to historický rok národného tímu, ale bol to rok výnimočný, prekrásny. A vytvára prepoklady na to, aby sme sa o rok tešili na EURO 2016. Kozákov Annus Mirabilis.