Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

.šport
.týždeň

Nečakané kvalifikačné bonusy

.bohumil Stejskal .časopis .šport 11.10.2015

Keď v predchádzajúcej kvalifikácii hrala slovenská reprezentácia v Žiline posledný zápas, v ktorom mohla reálne zamiešať karty v hre o postup, ...

.týždeň

Serena krok pred cieľom

.filip Olšovský .časopis .šport 19.09.2015

Pred vyše týždňom sa v New Yorku skončil posledný tenisový grandslam roka. Zatiaľ čo mužskú časť turnaja vyhral najväčší favorit Novak Djokovič, ženskú časť turnaja nevyhrala Serena Williams.

.týždeň

Kľúčový bod

.martin Petro .časopis .šport 12.09.2015

Naši futbalisti si zapísali na poslednom reprezentačnom zraze jeden bod zo šiestich možných. A aj tak môžeme otvárať šampanské a vyhadzovať ich do vzduchu ako hrdinov národa.

.týždeň

Čaká nás veľká šachová budúcnosť?

.tomáš Kolár .alexander Riabov .časopis .šport 06.09.2015

Rok 2015 sa zatiaľ zo športového hľadiska javí pre Slovensko ako mimoriadne úspešný. Futbalisti, basketbalistky, mladé tenistky, Peter Sagan, Matej Tóth. A azda najúspešnejším slovenským športom v doterajšom priebehu tohto vydareného roku je šach.

.týždeň

Zachráni Bolt atletiku?

.bohumil Stejskal .časopis .šport 29.08.2015

Po majstrovstvách sveta v atletike v roku 2015 v čínskom Pekingu musíme načrieť znova hlbšie do histórie, aby sme z nej vytiahli meno, ku ktorému smieme prirovnať legendu Usaina Bolta. Zostalo v nej asi už len posledné. Jessie Owens. Bolt je na najlepšej ceste stať sa najlepším atlétom, aký kedy žil.

.týždeň

Čínska pýcha s ľadom

.filip Olšovský .časopis .šport 23.08.2015

Zimné olympijské hry sa v roku 2022 uskutočnia v Pekingu. Po krátkej pauze sa tak do čínskej metropoly opäť vráti olympijský oheň, ktorý so svojou reputáciou v posledných rokoch hazarduje oveľa viac, než je zdravé.

.týždeň

Ďalší odkaz svetu

.pavel Dvořák .časopis .šport 23.08.2015

O tom, že je Čína moderná veľmoc, dnes niet pochýb. Lenže Čína je moderná veľmoc už dlho. Modernou sa začala stávať v ére Teng Siao-pchinga.

.týždeň

Richard Lintner, extraliga a bojkot

.peter Vretenička .bohumil Stejskal .časopis .šport 16.08.2015

Ešte pred mesiacom boli slovenskí hokejoví fanúšikovia jednotní, dnes sú rozdelení na dva tábory. Niektorí chceli, aby Richard Lintner ponuku šéfovať extralige prijal, niektorí to zas principiálne odmietali.

.týždeň

Bratislavskí americkí futbalisti

.juraj Kušnierik .časopis .šport 09.08.2015

Bratislavčania začali v posledných rokoch chodiť na futbal. Nie však na ten „tradičný”, európsky, ale na americký. Môžu za to Monarchovia.

.týždeň

Nemohli sme mlčať

.patrik Letko .časopis .šport 26.07.2015

Po kariére, ktorú predbežne zavŕšil ziskom Stanleyho pohára, začína nový zápas. Ako jedna z hráčskych osobnosti vyjadril nesúhlas s praktikami v našom hokeji. Michal Handzuš.