Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

.šport
.týždeň

Chuligáni

.časopis .šport 13.10.2007

V tradičných baštách nášho futbalu sa k

.týždeň

The Special One

.časopis .šport 29.09.2007

Deviaty marec 2004. Zdesených 76-tisíc divákov na Old Trafford sleduje, ako Francisco Costinha strieľa minútu pred koncom postupový gól FC Porto v osemfinále Ligy majstrov proti Manchestru United. Tréner hostí José Mourinho šprintuje popri čiare v dlhom čiernom kabáte v šialenom opojení. Jeho osud sa práve zmenil.

.týždeň

Koniec nádejí

.časopis .šport 15.09.2007

Dvojzápas s Írskom a Walesom by som hodnotil na nedostatočnú. Z pohľadu bodov určite. Prirodzene, že sme ich

.týždeň

Továreň na peniaze

.časopis .šport 08.09.2007

Fanúšikovia najpopulárnejšieho amerického športu môžu konečne naložiť klobásky, hamburgery, pivo a kolu do kufra auta a vyraziť na štadióny. Dlhé čakanie od februára sa skončilo.

.týždeň

Bronzový Libor

.časopis .šport 01.09.2007

Je ako dobré víno. Čím je starší, tým je lepší. Už o pár dní oslávi okrúhle tridsiate narodeniny. Predčasne si k nim dal vytúžený darček – medailu z atletických majstrovstiev sveta. Trnavčan žijúci v Amerike. Libor Charfreitag.

.týždeň

Príliš veľa problémov

.časopis .šport 14.08.2007

Po osamostatnení sa Slovenska sa zvýšila naša úspešnosť na olympiádach. Zdanlivo dôvod na radosť, ale treba si uvedomiť, že nárast úspešnosti priateľov Čechov je oveľa väčší. Ako je to teda s naším športom?

.týždeň

Zmietnuté zo stola

.časopis .šport 29.07.2007

Ani ukradnuté tajné dáta stajne Ferrari v dome šéfdizajnéra McLarenu nedokázali zakázanú špionáž. Šou Formuly 1 ide ďalej po starom.

.týždeň

Všetci sme pokrytci

.časopis .šport 29.07.2007

To, čo sa dialo na tohtoročnej Tour de France, prekonalo aj tie najhoršie očakávania. Najsledovanejšia športová udalosť roka sa stala oslnivou demonštráciou triumfálneho ťaženia dopingu cez celý vrcholový šport. Pretože ak si niekto myslí, že ide len o

.týždeň

756*?

.časopis .šport 14.07.2007

Baseball je symbolom histórie, úspechu, zmeny, Ameriky. V posledných rokoch sa však nad ním vznáša nepríjemný mrak dopingového hriechu. Namočený je aj Barry Bonds, ktorý onedlho prekoná najslávnejší rekord v tomto športe.