Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča
.šport
.týždeň

Comeback Saints

.časopis .šport 15.02.2010

V roku 2005 hurikán Katrina takmer spláchol New Orleans aj s ním aj Saints, miestny klub NFL, profiligy amerického futbalu. Sezónu 2005 hral mimo svojho domovského mesta, nahlas sa hovorilo o permanentnom presťahovaní. Nestalo sa a Saints pred týždňom dokonali jeden z najväčších comebackov v americkej športovej histórii. Vyhrali po prvýkrát SuperBowl.

.týždeň

Striebro namiesto zlata

.časopis .šport 01.02.2010

Na posledných majstrovstvách sveta družstiev v kompozičnom šachu získal dve významné ceny. Bol kapitánom strieborného Slovenska a v hodnotení jednotlivcov skončil na prvom mieste. Počas slávnostného ceremoniálu však obidve ocenenia odmietol prevziať. Mal na to dobrý dôvod. Peter Gvozdják.

.týždeň

F1 na vode

.časopis .šport 24.01.2010

Na motorových člnoch jazdí od svojich štrnástich rokov. Je dvojnásobným majstrom sveta vo vytrvalostných pretekoch Formuly dva a minulý rok sa ako prvý Slovák zúčastnil seriálu F1 H2O. Tomáš Čermák.

.týždeň

Čakanie na salto

.mário Gešvantner .časopis .šport 18.01.2010

Motokrosový freestyle je športové odvetvie, ktorého popularita vo svete v ostatných rokoch neuveriteľne rastie. Na Slovensku sa mu ako jediný naplno venuje Bratislavčan Branislav Nikš. Sám tvrdí, že mu národnosť otvára dvere do zahraničia.

.týždeň

Šport 2009 - svet

.časopis .šport 20.12.2009

Atletika je kráľovnou športu, stovka je kráľovnou atletiky a Ussain Bolt novým neuveriteľným svetovým rekordom znovu potvrdil, že je absolútnym kráľom stovky. Kto by asi tak mohol byť svetovým športovcom roku 2009?

.týždeň

Šport 2009 - doma

.časopis .šport 20.12.2009

Vladimír Weiss mladší je nepochybne slovenským športovým objavom roku 2009. Slovenskou športovou osobnosťou uplynulého roka je však rovnako nepochybne niekto iný – jeho otec Vladimír Weiss starší.

.týždeň

Nohy, ruka, hlava

.časopis .šport 13.12.2009

Toho roku ukončila juniorskú kariéru a začala šermovať medzi seniorkami. Vstup sa jej vydaril. V lete sa prebojovala do osemfinále majstrovstiev Európy, pred mesiacom si priniesla z turnaja v Oslo bronzovú medailu. Dagmar Barániková.

.týždeň

Fúzia

.mário Gešvantner .časopis .šport 06.12.2009

Sú dva druhy športov – tie, v ktorých ide predovšetkým o víťazstvá, triumfy či medaily, a potom také, kde je prvoradá zábava, adrenalín, ale aj imidž alebo muzika. Do tej druhej kategórie patrí napríklad skejtbording.

.týždeň

Nehulák

.mikuláš Kočan ml. .časopis .šport 29.11.2009

Tento rok pristával už 65-krát. Nie je pilot, ale tenista. Neplánovaný ďalší let mu pribudol koncom novembra, keď sa po boku Čecha Františka Čermáka kvalifikoval na londýnsky „výberový“ šampionát pre osem najlepších párov sezóny. Michal Mertiňák.

.týždeň

Niečo sa ukázalo

.časopis .šport 22.11.2009

Prvé dva zápasy našej reprezentácie v príprave na majstrovstvá sveta priniesli po nervy drásajúcej kvalifikácii pokojný futbalový zážitok. Napriek tomu však priateľský dvojzápas prezradil všeličo zaujímavé.