Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

.šport
.týždeň

Mourinho

.laco Borbély .časopis .šport 31.05.2010

Vo finále tohtoročnej edície Ligy Majstrov sedeli na lavičkách futbalovo sofistikovaní a profesijne vysoko kompetentní odborníci s výrazným rukopisom. Obidvaja tréneri majú svoje vlastné osobitosti, ale keďže víťaz berie všetko, pokúsime sa v skratke naskicovať, čo všetko má José Mourinho.

.týždeň

Zabudli sme, že sú stále ešte mladí

.časopis .šport 17.05.2010

Nevidel by som zápas s Dánskom ako výbuch. Po prvých troch zápasoch zavládla u nás taká malá eufória, ale zabudli sme, že sú to stále mladí chlapci, ktorí zbierajú skúsenosti.

.týždeň

Začali sme dobre, ale...

.pavol Gašpar .časopis .šport 17.05.2010

Tesná a vzhľadom na smolný záver nešťastná prehra s Ruskom, otočený duel proti Bielorusku a zvládnutá povinná jazda s Kazachstanom. Slovenskí hokejisti by sa za takú vizitku nehanbili ani v plnej sile so všetkými hviezdami.

.týždeň

Rozhodol faktor Čada

.pavol Gašpar .časopis .šport 03.05.2010

Súčasného trénera Košíc Rostislava Čadu 10. decembra 2006 nespravodlivo vyhodili z lavičky Slovana. Cez druhú prestávku štvrtého finálového zápasu tohtoročného hokejového play-off svoj tím namotivoval osobnou spomienkou na ten deň. A obrat v stretnutí bol na svete, Rovnako ako tri košické majstrovské mečbaly.

.týždeň

Deti dnes nie sú také dravé

.matej Gašparovič .časopis .šport 11.04.2010

Po predčasnom konci profesionálnej kariéry nezostala doma so založenými rukami. Vo svojej Tenisovej akadémii hľadá nové talenty. Henrieta Nagyová.

.týždeň

Zlatý lejak

.zdeno Suchý .časopis .šport 28.03.2010

Na ceste do Vancouveru si v lietadle sadám na svoje sedadlo v 14. rade. Rad predo mnou má číslo 12. Trinástka sa zrejme v lietadlách nenosí. A ja si spomeniem na spŕšku trinástok, ktoré súvisia s účasťou našich zdravotne postihnutých športovcov na vancouverskej paralympiáde.

.týždeň

Medzi hviezdami

.mário Gešvantner .časopis .šport 21.03.2010

Ešte sa ani poriadne neskončil smutnokrásny ošiaľ okolo nádherných zážitkov, ktoré nám na Olympijských hrách vo Vancouveri pripravili biatlonisti a hokejisti a už Slovensko opäť vo veľkom hovorilo o športe. Nečakane to je cyklistika a jej nový hrdina, len 20-ročný talent Peter Sagan.

.týždeň

Návrat kráľa

.mário Gešvantner .časopis .šport 07.03.2010

Nové bodovanie, nové tímy, nová veľká cena, nové pravidlá, nový najvyšší šéf. Formula 1 vstupuje do sezóny 2010 v úplne novom šate, no všetky zmeny a novinky zatieňuje návrat 41-ročného Michaela Schumachera. Môže niekto zdolať najlepšieho pilota histórie na najlepšom aute minulej sezóny?

.týždeň

Náš Vancouver

.štefan Hríb .časopis .šport 21.02.2010

Išli sme najmä kvôli hokeju. Vidieť naše mužstvo poslednýkrát v plnej sile na najkvalitnejšom možnom turnaji, tomu sme jednoducho neodolali. Hokej naše očakávania v prvých dvoch zápasoch nielenže splnil, ale ďaleko prekonal. A Vancouver náš veľmi dobrý pocit z hokeja ešte umocnil.

.týždeň

Rock a prsník Janet Jacksonovej

.peter Bálik .časopis .šport 15.02.2010

Posledné roky sa finále amerického Super Bowlu nedá predstaviť bez rockovej hudby. Tentoraz padla voľba na legendárnych The Who, ktorí v prestávke zahrali medley najväčších hitov spolu s burácajúcim publikom, spievajúcim ich nesmrteľné Won’t Get Fool Again.