Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

.šport
.týždeň

Pri teakwonde oddychujem

.vladimír Volčko .časopis .šport 09.08.2010

Na stretnutie prišla v tričku s logom svojho klubu. Rozprávala dlho a bolo z nej cítiť nadšenie a odhodlanie. Vraví, že nie je taekwondo ako taekwondo. Prvá dáma tohto športu u nás, Martina Lenhardtová.

.týždeň

Tatry bez KHL

.andrej Miklánek .časopis .šport 01.08.2010

„Nič nebude, vážení fanúšikovia,“ odkázal slovenský hokejový zväz.

.týždeň

Zvuk vuvuzely, let Jabulani

.laco Borbély .časopis .šport 12.07.2010

Na južnom cípe Afriky sa práve skončil festival svetového futbalu. V moderných futbalových chrámoch – postavených, dúfajme, nielen na jednu príležitosť – sa uskutočnilo 64 futbalových omší pre hráčov a miliardy fanúšikov rôzneho vierovyznania. Dočasne ich spájalo spoločné náboženstvo: futbal.

.týždeň

Slovenský tím dospel

.peter Bálik .časopis .šport 26.06.2010

„Weissova búrka s médiami bola na prospech veci,“ hovorí známy český tréner a spolukomentátor zápasov v ČT Jozef Csaplár na druhý deň po zápase Slovákov s Talianskom.

.týždeň

Miracle on grass

.marcel Merčiak .časopis .šport 26.06.2010

Mal to byť epitaf na náhrobný kameň národného tímu na MS 2010 a je z toho radosť a eufória. Všetko zlé a negatívne okolo mužstva sa prelialo do výkonu, aký v našej reprezentačnej histórii nemá páru.

.týždeň

Vuvuzela za to nemôže

.peter Bálik .časopis .šport 20.06.2010

Ach, tá nešťastná vuvuzela. O jednoduchej trúbe, hučiacej z našich televízorov, sa pomaly hovorí častejšie ako o samotnom futbale na Majstrovstvách sveta v Južnej Afrike.

.týždeň

Negatívna tónina futbalu

.marcel Merčiak .časopis .šport 20.06.2010

Prvý týždeň MS priniesol potvrdenie Mourinhových slov o tom, že na šampionáte neuvidíme futbal ako v Lige majstrov. Úvodných 16 zápasov mu dalo za pravdu - často to bol futbal ako v zubárskom kresle. Ide o veľa, nervozita by sa dala krájať, nikto nechce urobiť zbytočnú chybu. Ťažko hľadať mužstvo, ktoré očarilo a získalo srdcia fanúšikov.

.týždeň

Paríž

.mikuláš Kočan ml. .časopis .šport 14.06.2010

Keď sa v areáli pri Buloňskom lesíku ozve „égalité“, neznamená to smer Bastila, ale rozhodcovo oznámenie skóre – zhoda. „Obscurité“ v našom prenesenom ponímaní zažijete ráno cestou z podzemia pri slalome pomedzi priekupníkov so vstupenkami, večer pre tú tmu prerušujú nedohrané zápasy. Stáva sa to najmä po „pluie“, teda keď predtým pľuje dážď.

.týždeň

Prvé dojmy

.marcel Merčiak .časopis .šport 14.06.2010

Pred odchodom na MS nás poúčali o tom, kam chodiť, čo nerobiť, čoho sa vyvarovať, na červenú nezastavovať, všímať si vozidlá v premávke, do centra najväčšieho mesta radšej nechodiť.

.týždeň

Vôňa Afriky v Korutánsku

.peter Bálik .časopis .šport 06.06.2010

Je to 350 km. Neexistuje vzdialenosť, ktorú by neprekonal futbalový fanatik, ktorý chce vidieť svoj tím. Tých 350 km je nič v porovnaní s cestou, ktorú o týždeň absolvujú slovenskí priaznivci, ochotní vidieť našu reprezentáciu na Majstrovstvách sveta v Južnej Afrike. Tristopäťdesiat kilometrov, takú vzdialenosť sme spolu s tromi tisíckami Slovákov absolvovali autom do Klangenfurtu, kde naša reprezentácia odohrala prípravný zápas s Kamerunom.