Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

.šport
.týždeň

Vysoko nastavená latka

.daniel Šarga .časopis .šport 26.09.2010

Písal sa 9. jún 2010 a slovenský cyklista Peter Velits prežil jeden z najhorších okamihov svojej nedlhej kariéry. Na pretekoch Critérium du Dauphiné Libéré si pri páde v záverečnom špurte druhej etapy zlomil kľúčnu kosť a prišiel o tretiu účasť na Tour de France v rade.

.týždeň

Aj Platiniho revolúcia pomohla Žiline

.peter Bálik .časopis .šport 20.09.2010

MŠK Žilina si postup do hlavnej fázy Ligy majstrov nevybojovala len preto, že podala výborný výkon, ale aj vďaka zmene pravidiel Champions Leauge.

.týždeň

Malá scéna

.marcel Merčiak .časopis .šport 19.09.2010

Nebol z toho historický deň veľkého futbalového tresku pre Žilinu. Na scénu Ligy majstrov chcela vstúpiť bez šminiek, bez potrebného defenzívneho náteru, chcela HRAŤ na veľkom európskom javisku proti titanovi tejto doby – a tak bola bez šance, akejkoľvek...

.týždeň

Každý človek potrebuje hudbu

.mário Gešvantner .časopis .šport 11.09.2010

Frederik Kalbermatten (29) patrí v súčasnosti k najrešpektovanejším snoubordistom na svete, no na scéne je známy aj ako DJ, ktorý sa rád pohráva s rôznymi hudobnými štýlmi. Mixuje dubstep s hip-hopom, d´n´b s funky či reggae. Pred bratislavským vystúpením odpovedal na niekoľko otázok .týždňa.

.týždeň

Góly, body, akordy

.mário Gešvantner .časopis .šport 11.09.2010

„Na Slovensku sa predstaví jeden z najlepších snoubordistov súčasnosti. Príďťe do NuSpirit Clubu na Snoubord Fest Party,“ prišla nám pozvánka od Jožka Murína, organizátora úspešných domácich snoubordingových, ale aj freestyle motokrosových eventov. Snoubording v klube?

.týždeň

Šesť bodov

.časopis .šport 11.09.2010

Keby premenil macedónsky útočník Pandev v 71. minúte nášho prvého zápasu v kvalifikácii na majstrovstvá Európy vyloženú šancu, mohol sa tento článok celkom ľahko volať „nula bodov“. Ale brankár Mucha jeho strelu skvelým zákrokom vyrazil, a tak máme lepší nadpis.

.týždeň

Zlatá brána

.marcel Merčiak .časopis .šport 29.08.2010

Prežívame rok futbalovej eufórie. Po skvelom lete na MS v Južnej Afrike je tu krásna jeseň pre MŠK Žilina. Tvrdo pracujúci klub, ktorý sa za posledných desať rokov neuveriteľne premenil, sa dočkal odmeny: načrie do bohato naplnenej pokladnice UEFA a vychutná si (minimálne) šesť pamätných zápasov v Lige majstrov.

.týždeň

Najlepší šport

.časopis .šport 22.08.2010

Pred rokom presedlala z kajaku na kanoe. Minulú nedeľu získala na majstrovstvách Európy v slalome kanoistiek zlatú medailu. O tri týždne štartuje v tejto disciplíne na majstrovstvách sveta. Katarína Macová.

.týždeň

NHL a peniaze

.andrej Miklánek .časopis .šport 22.08.2010

Ako bude hrať 44-ročný Iľja Kovaľčuk? A ako 42-ročný Marián Hossa? Tieto otázky vyvolávajú zvláštne zmluvy v NHL. Hossovou zmluvou sa to celé začalo, Kovaľčukovou sa to, zdá sa, skončí. Príde Marián Hossa o svoj 60-miliónový kontrakt?

.týždeň

Digi

.peter Bálik .časopis .šport 16.08.2010

Predminulý týždeň futbalovú aj nefutbalovú verejnosť pobúrila správa, že slovenský medzinárodný futbal sa nebude vysielať vo verejnoprávnej STV, ale prostredníctvom súkromnej spoločnosti Digi TV.