Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

.šport
.týždeň

Jozef Masopust: Na Popluhára nikto nemá

.peter Bálik .časopis .šport 12.03.2011

O Jánovi Popluhárovi s najlepším futbalistom sveta z roku 1962 Jozefom Masopustom.

.týždeň

Za Bimbom

.peter Bálik .časopis .šport 12.03.2011

Výborný futbalista sa od všetkých ostatných líši tým, že ak hráte s ním, je dobre, a ak proti nemu, je zle. Taký bol Ján Popluhár, slovenský futbalista storočia, ktorý zomrel minulý týždeň vo veku 75 rokov.

.týždeň

Super Bowl XLV

.denis Schvarcz .časopis .šport 12.02.2011

Arlington, štát Texas. Šiesty február 2011, neskoro večer lokálneho času. Hráči Green Bay Packers dvíhajú nad hlavu trofej pre víťazov profiligy amerického futbalu. Porazili Pittsburgh Steelers 31:25 a hoci do playoff postúpili s odretými ušami, o tom, že sú šampiónmi zaslúžene, nikto nepochybuje.

.týždeň

Zahrávanie sa s hrami

.martin Droppa .časopis .šport 05.02.2011

Slovensko sa pravdepodobne nevyhne medzinárodnej hanbe. Za sedemnástym ročníkom Zimných deaflympijských hier Vysoké Tatry 2011, ktoré by sa mali začať 18. februára, je veľa pochybností a neprehľadného financovania.

.týždeň

Už len 90 dní

.štefan Hríb .časopis .šport 30.01.2011

Do začiatku majstrovstiev sveta v hokeji zostáva presne štvrť roka. Čo všetko treba za ten čas urobiť, čo už urobené je a ako to vlastne na organizačnom výbore vyzerá? Opýtali sme sa riaditeľky pre komunikáciu Michaely Grendelovej.

.týždeň

Iná váhová kategória

.marcel Merčiak .časopis .šport 12.12.2010

Kiežby bolo viac slovenských mužstiev, ktoré za jeseň odohrajú vyše tridsať súťažných zápasov. Žilina, päťnásobný držiteľ ligového titulu, takúto jeseň zažila.

.týždeň

Už žiadny Bejby Schumi

.mário Gešvantner .časopis .šport 21.11.2010

Sedemnásobný šampión Michael Schumacher, stále aktívna legenda F1, už na začiatku sezóny upozorňoval, že jeho mladý krajan Sebastian Vettel si už prezývku Bejby Schumi nezaslúži. Pretože ju svojimi výkonmi prerástol a je na najlepšej ceste stať sa svetovým šampiónom. Nemýlil sa.

.týždeň

Sme v hre

.štefan Hríb .časopis .šport 18.10.2010

V druhom dvojzápase kvalifikácie na ME pomýšľala reprezentácia na šesť bodov. Získali sme napokon len jeden, ale neznamená to nijakú katastrofu. Skupina je vyrovnaná, všetko je otvorené. Rozhodujúca bude budúca jeseň.

.týždeň

Najstarší v Európe

.ivan Pribičko .časopis .šport 10.10.2010

Medzinárodný maratón mieru v Košiciach je nielen najstarším v Európe, ale po Bostonskom maratóne dokonca druhým na svete. A tohtoročným traťovým rekordom sa zaradil k atletickým podujatiam svetového formátu.

.týždeň

Zmena

.marcel Merčiak .časopis .šport 03.10.2010

Konferencia SFZ mala byť na jar, neskončila sa ani v septembri, ale najdôležitejšiu zmenu už máme za sebou: z Františka Laurinca je čestný prezident a z Jána Kováčika nový prezident SFZ.