Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

.šport
.týždeň

O športe a politike

.časopis .šport 09.08.2008

Politika a šport sa vraj miešať nemajú. Pred slávnostným otvorením olympiády v Pekingu sme to mohli počuť ešte častejšie ako inokedy. Svoj postoj k tomuto názoru snáď vyjadríme dostatočne jasne tým, že športovú dvojstranu venujeme tentoraz politikovi.

.týždeň

Úvodný ceremoniál

.časopis .šport 09.08.2008

Od slávnostného otvorenia

.týždeň

Pošliapal mu trávnik

.časopis .šport 13.07.2008

Zabudnite na rivalitu Borga s McEnroem, McEnroea s Connorsom či Lendlom, Edberga s Beckerom, alebo Samprasa s Agassim. Sú tu Nadal s Federerom.

.týždeň

Šťastný trojlístok

.denis Schvarcz .časopis .šport 21.06.2008

V minulej sezóne robili basketbalisti Boston Celtics všetko preto, aby skončili čo najhoršie. Klub by tým totiž získal šancu na jedného z dvojice supertalentov draftu, na Kevina Duranta alebo Grega Odena. Nepodarilo sa.

.týždeň

Antuka patrí Nadalovi

.viktor Kiššimon .časopis .šport 14.06.2008

História sa opakuje a tenis nie je výnimkou. Každé tenisová éra priniesla pamätné súboje velikánov. Aj súčasnosť má dvoch tenisových profesorov, ktorí na dvorci zvádzajú neľútostné zápasy.

.týždeň

Úspech na ostrovoch

.rastislav Mikuláš .časopis .šport 03.05.2008

Začiatkom apríla vyvrcholil na Britských ostrovoch aktuálny ročník juniorského FA Cup-u, obdoby nášho Slovenského pohára. A Slovensko hralo vo finále prvé husle.

.týždeň

Ďalší súper

.michal Pavelka .časopis .šport 19.04.2008

Zdá sa, že boj o titul vo Formule 1 nebude len záležitosťou stajní Ferrari a McLaren. Do partie favoritov sa hlási aj BMW-Sauber.