Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

.šport
.týždeň

Zvesili ste Šťastného...

.časopis .šport 13.04.2008

...my zvesíme vás – takto to stálo na trenčianskom transparente v semifinále hokejového play-off. A hoci hráči ani tréneri za rozhodnutia vedenia klubu nemôžu, hádam by si to ten Slovan aj zaslúžil. Ale nepodarilo sa. Ani Trenčínu, ani Košiciam.

.týždeň

Finále

.štefan Hríb .časopis .šport 13.04.2008

Bola to dráma až do úplného konca. Čo rozhodlo?

.týždeň

Zase nič?

.miroslav Haviar .časopis .šport 02.03.2008

18. decembra predložilo ministerstvo školstva na medzirezortné pripomienkovanie návrh zákona o organizácii a podpore športu. Aj keď je šport celospoločenský fenomén a zákon rozhodne potrebuje, okolo tohto návrhu je akési prekvapujúce ticho.

.týždeň

Kto bude ďalší?

.časopis .šport 24.02.2008

Pravdepodobne by stačil jednoduchý nákrčník, spevnený chránič krku, ktorý sa dá kúpiť už za 300 korún, a Richard Zedník by si na kontakt so spoluhráčom Jokinenom už ani nepamätal. Podobných kontaktov absolvoval totiž vo svojej kariére tisícky.

.týždeň

Americký sen

.rasťo Vojtko .časopis .šport 08.02.2008

Jeden zápas – sto miliónov divákov. Najlepší tím v

.týždeň

Jeden semester stačil

.časopis .šport 02.02.2008

Strávili sme spolu takmer dve hodiny. Za ten čas stihol prijať gratulácie od mnohých, ktorí náhodne prechádzali okolo. Je historicky prvým slovenským trénerom, ktorého zverenec vyhral grandslamový titul. Marián Vajda.

.týždeň

Million Dollar Baby

.rasťo Vojtko .časopis .šport 26.01.2008

Keď Alexander Ovečkin podpísal najvyšší profesionálny športový kontrakt v dejinách mesta Washington (124 miliónov USD na 13 rokov), veľkú pozornosť tým v miestnych denníkoch nevzbudil.

.týždeň

Zvláštne, šialené

.časopis .šport 19.01.2008

„Ty máš teda skutočne zvláštne záujmy,“ ozval sa od vedľajšieho stola kaviarne Next Apache karikaturista Danglár. Chvíľu totiž počúval, ako ma organizátor akcie Night of the Jumps Jozef Murín vovádzal do tajomstiev freestyle motokrosu.

.týždeň

Jeden návrh

.jozef Stelcer .časopis .šport 12.01.2008

Posledné vystúpenia našich mladíkov do dvadsať rokov nemôžu nechať ľahostajným nikoho, kto sa zaujíma o náš hokej. Dovoľujem si preto verejne navrhnúť nový spôsob prípravy týchto hráčov.

.týždeň

Do dvadsať rokov

.andrej Miklánek .časopis .šport 12.01.2008

Zo svetových šampionátov organizovaných IIHF uznáva hrdá Kanada len jeden – šampionát juniorskej dvadsiatky. Ostatné podujatia sú pre divákov z kolísky hokeja trvalo v tieni NHL a nie sú pre nich zaujímavé.