Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

.šport
.týždeň

Supertalent

.jana Tuhá .časopis .šport 06.01.2008

V roku 2007 bol najsledovanejším slovenským športovcom. V lete prestúpil do Neapolu, kde od neho fanúšikovia čakajú, že bude druhý Maradona a vydobyl si miesto aj v národnom tíme. Futbalista Marek Hamšík.

.týždeň

Hokejové zrkadlo

.časopis .šport 15.12.2007

Atraktívna NHL, v

.týždeň

Neprekonateľní

.michaela Grendelová .časopis .šport 15.12.2007

Celý večer kašlala. Od rána v Miláne fotila pre módny časopis Vanity Fair, večer priletela do Bratislavy a utekala si prebrať cenu pre najlepšiu slovenskú hráčku.

.týždeň

Slovenská hádzaná

.marcel Trúchly .časopis .šport 08.12.2007

Osem rokov som sledoval hádzanú z tribún. A popri povzbudzovaní som rozmýšľal o tom, čo nevidím, čo sa odohráva v zákulisí. Potom som zobral fotoaparát a pozrel som cezeň na život komunity a športu, ktorý mám tak veľmi rád.

.týždeň

Dvadsiatka

.andrej Miklánek .časopis .šport 01.12.2007

Slovenský mládežnícky hokej krváca. Posledná silná generácia Gáboríka, Hossovcov, Cháru či Svatoša nemá alternatívu. Starší hráči sú síce stále nesmierne kvalitní, no je zrejmé, že Demitra, Stumpel, Šatan či Pálffy dajú reprezentácií onedlho definitívne zbohom. Kto ich nahradí?

.týždeň

Je koniec

.ján Kocian .časopis .šport 24.11.2007

Minulý týždeň sa pre nás skončila ďalšia kvalifikácia, moja prvá na poste reprezentačného trénera. Bohužiaľ, ani tentoraz sme sa na šampionát nedostali.

.týždeň

Bolek skončil

.časopis .šport 03.11.2007

Peter Bondra ohlásil minulý týždeň na tlačovke v Bratislave koniec svojej hokejovej kariéry. A zároveň oznámil začiatok kariéry novej – stal sa generálnym manažérom slovenskej reprezentácie.

.týždeň

San Marino a Chorvátsko

.časopis .šport 21.10.2007

V prípade San Marina išlo o kvalifikačný, s Chorvátmi o prípravný zápas. Silu súperov však porovnávať nemôžeme. Chorváti patria v Európe medzi top mužstvá, San Marino je na opačnom konci.