Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

.šport
.týždeň

28 hodín so Samprasom

.michaela Grendelová . .časopis .šport 07.12.2008

Čakali sme ho na letisku celí premrznutí. Báli sme sa, či mu nebude zima. Predsa len, letel zo slnečnej Kalifornie. Priletel súkromným lietadlom aj s dvojčlenným sprievodom – so svojím osobným asistentom a s fyzioterapeutom fenomenálneho Michaela Phelpsa.

.týždeň

Džentlmeni hrajú snooker

.marián Šarközy .redakcia .časopis .šport 22.11.2008

V piatok 28. novembra sa bude v Prahe konať exhibícia jednotky a enfant terrible svetového snookru Ronnieho O

.týždeň

Na druhý pokus

.michal Pavelka .časopis .šport 07.11.2008

Desať záverečných minút poslednej Grand Prix tohtoročného svetového šampionátu Formuly 1 prinieslo viac napätia a emócií, ako niektoré celé ročníky. Sezóna 2008 sa zapíše do histórie ako jedna z najdramatickejších.

.týždeň

Nad Tampou sa blýska

.časopis .šport 04.10.2008

Blesky z Floridy – Tampa Bay Lightning – odohrali posledný prípravný zápas pred začiatkom NHL v Bratislave. Pre slovenský hokej to bola výnimočná chvíľa.

.týždeň

Baša

.časopis .šport 20.09.2008

Barbore Števulovej nikto nepovie inak ako Baša. Má dvadsať rokov a je jedinou slovenskou profesionálnou snowboardistkou. Jazdí za európsky tím Roxy, čo je úctyhodný výkon nielen vzhľadom na jej vek. Zabudnite na slalom, toto dievča odrastené na vrtkavej nálade Chopku je skutočná rockerka.

.týždeň

Barani „z Bystrici“

.časopis .šport 14.09.2008

Ten štadión s oblúkovou strechou bol pre nás, chlapcov „z Bystrici“, skutočnou dominantou mesta. Keď do neho v slnečné nedeľné ráno 7. septembra takmer po tridsiatich rokoch vstupujem, novinársky odstup si nedokážem zachovať. Veď je to skoro ako návrat do detstva...

.týždeň

Verím týmto hráčom

.vladimír Weiss .časopis .šport 14.09.2008

Slovenskú futbalovú reprezentáciu som prebral asi v najťažšej možnej chvíli. V čase, keď sa nám vôbec nedarí, keď nemáme štadióny, keď ľudia mužstvu neveria. Ale ja to chcem zmeniť.

.týždeň

Phelps, Bolt, Tomasová

.časopis .šport 23.08.2008

Olympiáda je za nami. Nejaký čas ešte budeme o nej rozprávať, ale postupne na väčšinu vecí zabudneme. Na niektoré sa však len tak zabudnúť nedá.

.týždeň

Peking 2008

.časopis .šport 17.08.2008

Napoleon vravel, že silu tejto obrovskej krajiny je potrebné nechať tvrdo spať. Na športovej scéne trval tento spánok doroku 1984. Štvrťstoročie prudkého ekonomického rastu vrcholí olympiádou, ktorá definitívne podsúva Číne post športovej veľmoci číslo jeden.