Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

.šport
.týždeň

Večer hrôzy na Pasienkoch

.peter Bálik .časopis .šport 25.10.2014

Katka, hrdá slovanistka, ktorá chodí na všetky zápasy svojho milovaného klubu, si musela požičať od kamarátov, aby si mohla kúpiť drahé lístky na zápasy Slovana v Európskej lige. Namiesto zábavy sa strachovala o svoj život.

.týždeň

Dobojované?

.bohumil Stejskal .časopis .šport 19.10.2014

Zámorské klziská v šesťdesiatych a sedemdesiatych rokoch minulého storočia boli plné bitkárov. Broad Street Bullies alebo Big Bad Bruins boli v podstate gangy na korčuliach.

.týždeň

Eufória, radosť, hrdosť – zázrak

.marcel Merčiak .časopis .šport 12.10.2014

Bolo to 90 minút, ktoré vrátili nádych veľkoleposti nášmu futbalu, posunuli z nášho pohľadu hranice možného a dostali nás do eufórie, ktorej dominovala hrdosť. Slovensko dosiahlo čosi mimoriadne.

.týždeň

Čierny mesiac

.peter Bálik .časopis .šport 04.10.2014

Šesť zápasov, päť prehier, jedna remíza, skóre 1:14. Ak nerátame zápas s Modrankou v slovenskom pohári, tak futbalový Slovan nebol na tom za posledné obdobie tak zle. September 2014 však bude v belasom kalendári zapísaný ako čierny mesiac.

.týždeň

Začína sa NHL. Čo prinesie?

.pavol Gašpar .časopis .šport 04.10.2014

Preverených mien zo Slovenska ubúda, pár mladých sa tlačí do prvých tímov. Sezóna 2014/15 bude zaujímavá aj z nášho pohľadu. Ktorí mladíci majú šancu rozšíriť pomaly sa znižujúci počet Slovákov v NHL?

.týždeň

Násilníci mimo ihriska

.bohumil Stejskal .časopis .šport 28.09.2014

V Spojených štátoch sa začal ďalší ročník NFL. Pozornosť fanúšikov je však rozptýlená ďaleko od štadiónov, na ktorých sa zrážajú hviezdy najpopulárnejšieho športu v USA. Liga má vážny problém: domáce násilie, ktorého sa dopúšťa čoraz viac hráčov.

.týždeň

Čo bude po Čadovom odchode?

.bohumil Stejskal .časopis .šport 21.09.2014

Nová sezóna Slovana Bratislava v KHL sa ešte ani poriadne nezačala, a už je tu niekoľko prekvapení. Z nich najväčším je odstúpenie trénera Čadu.

.týždeň

Štart KHL. Napraví Slovan dojem?

.pavol Gašpar .časopis .šport 06.09.2014

Tak národnostne pestrý hokejový Slovan tu ešte nebol. K slovensko-českému mixu z predchádzajúcich ročníkov, ktorý dopĺňal kanadský solitér Sigalet, sa v predsezónnom období pridali americké, švédske, ba aj hokejovo stále exotické slovinské prvky. A aby tej exotiky nebolo málo, najväčšou hviezdou prvého duelu sezóny sa stal Maďar.

.týždeň

Slovan do inej ligy

.marcel Merčiak .časopis .šport 31.08.2014

Slovan sa neoblečie do dresov, ktoré by zdobil znak Ligy majstrov. Baráž postavila pre belasých príliš náročnú prekážku.

.týždeň

Pasienky a Liga majstrov

.marcel Merčiak .časopis .šport 23.08.2014

Po prvý raz sa pri modernej podobe dvoch európskych pohárov stalo, že dva naše kluby bojujú v baráži o hlavnú súťaž. Trnavský Spartak sa zrejme v Európskej lige ďalej nedostane, Slovanu zostala šanca na Ligu majstrov.