Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Mrzuté, Arnolda odkopla partnerka

.eva Čobejová .názory

Akoby nestačilo, že rozvodov pribúda na Slovensku medzi ľuďmi. Akoby nestačilo, že na 100 uzavretých manželstiev sme v roku 2012 mali na Slovensku 42 rozvodov. Už ani tie orly krikľavé, pre ktoré sú typické celoživotné manželstvá, sa na Slovensku nesprávajú konzervatívne.

Eva Čobejová

Orol Arnold, ktorý sa stal počas uplynulej zimy najznámejším a najobľúbenejším slovenským orlom, sa vysilený a unavený šťastne vrátil z Afriky domov. A čo ho tu na Liptove čakalo po strastiplnom návrate až odniekiaľ zo Zimbabwe? Jeho partnerka odmietla čakať, lebo Arnold sa vrátil o sedemnásť dní neskôr ako ona. A za tých sedemnásť dní si stihla nájsť iného druha. Konkurencia vysileného a sklamaného Arnolda hneď aj bojovne napadla. Aby sa rýchlo zorientoval čo a ako.

Odborníci vyhlásili, že situácia v prípade orla Arnolda nie je typická. Asi aby nás utešili. Lebo orly krikľavé vraj inak uzatvárajú celoživotné partnerstvá. Kto čítal Stodolov román Bačova žena, ktorý sa zhodou okolností tiež odohráva v Liptove, má isté deja vu. Akurát Stodolov Ondrej neodišiel prezimovať do Afriky ako Arnold, ale šiel do Ameriky za prácou.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite