Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

V apríli má SaS kongres, Sulík sa opäť bude uchádzať o post predsedu. V budúcnosti ráta s nástupcom

.tasr .slovensko

Súčasný šéf Richard Sulík sa bude opäť uchádzať o zvolenie. Povedal to v rozhovore pre TASR.

V apríli má SaS kongres, Sulík sa opäť bude uchádzať o post predsedu. V budúcnosti ráta s nástupcom SITA/Diana Černáková Poslanci za stranu Sloboda a Solidarita (SaS) Branislav Gröhling, Karol Galek, Richard Sulík, Jana Bittó Cigániková a Anna Zemanová po hlasovaní o návrhu skupiny poslancov Národnej rady SR na vyslovenie nedôvery vláde SR. Bratislava 15. december 2022.

strana SaS bude mať v apríli tohto roka kongres, na ktorom budú delegáti voliť predsedu na ďalšie štyri roky.

„Na kongrese v apríli budeme voliť nového predsedu, tam budem kandidovať a budem mať znovu mandát na štyri roky. Teraz sa rozprávať o tom, čo bude potom, je ešte ďaleko,“ skonštatoval pre TASR Sulík, ktorého opätovne zvolili v roku 2019 za predsedu strany.

Sulík pripúšťa, že do budúcna by sa mali v strane zamýšľať nad jeho nástupcom. „Predsedom som už štrnásty rok, pokiaľ má SaS fungovať ďalej, mali by sme sa ísť nad tým zamýšľať, kto by ma tak mohol nahradiť,“ dodal. Zatiaľ však nepovedal, kto by mohol po ňom prevziať šéfovskú stoličku. Sulík zároveň avizuje, že stranu chce viesť do parlamentných volieb ako líder kandidátky.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.  

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite