Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Šírenie manipulácií a klamstiev v politike a verejnom priestore je vážnou hrozbou, uviedol Korčok

.sita .slovensko

Minister zahraničných vecí Ivan Korčok počas diskusie na kongrese ITAPA zdôraznil dôležitosť toho, aby o zahraničnopolitickom smerovaní Slovenska rozhodovali informované postoje občanov, a nie cielené šírenie neprávd a konšpirácií.

Šírenie manipulácií a klamstiev v politike a verejnom priestore je vážnou hrozbou, uviedol Korčok SITA/Alexandra Čunderlíková

šírenie manipulácií a klamstiev v politike a verejnom priestore je vážnou hrozbou pre demokraciu. Upozornil na to minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Ivan Korčok (nom. SaS) v stredu 10. novembra v diskusii venovanej vplyvu dezinformácií na medzinárodnom kongrese ITAPA 2021. V paneli s názvom Slovensko zmietané dezinformáciami šéf slovenskej diplomacie diskutoval spolu s podpredsedníčkou vlády a ministerkou investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Veronikou Remišovou (Za ľudí), ministrom obrany SR Jaroslavom Naďom (OĽaNO) a ministrom vnútra SR Romanom Mikulcom (OĽaNO). V tlačovej správe o tom informoval momunikačný odbor Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite