Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Najlepšie texty roka 2016 očami Evy Čobejovej

.eva Čobejová .názory

Mnoho textov, ktoré sme publikovali v uplynulom roku v .týždni, už zostarlo, lebo reagovali na konkrétnu udalosť. Ale niektoré články sa oplatí prečítať si po čase znovu.

Eva Čobejová

pred marcovými voľbami sme sa zahrali na Pýtie a analyzovali sme Radoslava Procházku. A potom sme neodporúčali voliť tento projekt, lebo sme neuverili jeho lídrovi. Nemáme také skvelé veštecké schopnosti, jednoducho, bolo už v tom čase veľa signálov, ktoré naznačovali ďalší vývoj Procházkovej kariéry.

Po vzniku koaličnej vlády urobil kolega Mišo Magušin rozhovor s Františkom Šebejom. Ťažké, ale poučné čítanie. Človeku je potom trochu smutno.

Boris Zala to v rozhovore so Štefanom Hríbom rozbalil. Kritizoval vedenie strany, kritizoval, že strana opúšťa ľavicový priestor. Nieže by bol Boris Zala úplne dôveryhodný politik, ale takáto vnútrostranícka kritika Smeru je skôr ojedinelá, a preto zaujímavá.

Andrej Bán písal o

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite