Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Návrat F1, špionážny triler aj vzťahy jedného otca

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tento týždeň je bohatý na filmy a seriály, ktoré ponúkajú možnosť kvalitného oddychu. Sú plné záhad, napätia ako aj humoru. Nechýba návšteva ďalekých miest ani adrenalín z pretekov monopostov.

Seriálové a filmové tipy: Návrat F1, špionážny triler aj vzťahy jedného otca Freepik.com

Netflix

triptych – 22. február

Becca je súdna znalkyňa, ktorú privolajú k prípadu zavraždenej Aleidy Trujanovej, prezidentky veľkej korporácie. Hneď na mieste zistí, že mŕtva žena vyzerá rovnako ako ona. Čím hlbšie sa vo vyšetrovaní dostáva, tým viac tajomstiev sa vynára. Ako je možné, že existujú tri rovnako vyzerajúce ženy, ktoré sa nikdy nestretli, no narodili sa v rovnaký deň?

Mexický mysteriózny seriál režírovali Alba Gil a Leonardo D'Antoni. Autorkou scenáru je Leticia López Margalli, ktorá pracovala aj na dramatickom seriáli Hriešna túžba. V oboch dielach uvidíte v hlavnej úlohe herečku a speváčku Maite Perroni. Po jej boku hrajú Angel Zermen, Ana Layevska, Hector Kotsifakis a Vicky Araico. Príbeh je inšpirovaný skutočnou udalosťou z 80. rokov minulého storočia.

outer Banks, 3. séria – 23. február

Skupina priateľov naďalej pátra po poklade. Síce stratili zlatý kľúč, ale podarilo sa im zachrániť sa. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite