Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

.šport
.týždeň

A je to tu!

.denis Schvarcz .časopis .šport 12.07.2009

Keď v prvý februárový deň tohto roku Roger Federer po prehratom finále Australian Open počas slávnostného ceremoniálu ronil slzy, ľutoval ho skoro celý tenisový svet. Vyrovnanie rekordu Peta Samprasa v počte gransdlamových titulov mu znova o vlások uniklo.

.týždeň

Zachránený klenot

.mário Gešvantner .časopis .šport 29.06.2009

Už-už sa zdalo, že s kráľovskou automobilovou disciplínou je koniec, no populárna efjednotka napokon ušla hrobárovi z lopaty. Riešenie sa našlo: padol kontroverzný finančný strop aj prvý muž svetového motošportu Max Mosley.

.týždeň

Vrcholy a pády

.andrej Miklánek .časopis .šport 21.06.2009

Bola to jedna z najkrajších hokejových sezón. Ponúkla finále snov na svetovom šampionáte, kde Kanadu zdolala ruská „zborná“. A v NHL toho ponúkla ešte viac.

.týždeň

Najrýchlejší blázon planéty

.michaela Grendelová .časopis .šport 21.06.2009

Na oficiálnej tlačovke pred mítingom spieva, strúha opičky, zakrýva si oči, ukazuje bicepsy na rukách. V inak pokojnej hotelovej reštaurácii sa ohadzuje jedlom, smeje sa na celé kolo, neustále je v pohybe. Na tréningu deň pred pretekmi behá, ale vzápätí hrá futbal a skáče do diaľky. Najrýchlejší muž sveta – Usain Bolt.

.týždeň

Stále v napätí

.mário Gešvantner .časopis .šport 15.06.2009

Najhorúcejšou témou týchto dní v kráľovskej motoristickej disciplíne nie sú súboje monopostov na trati, ale boj tímov s Maxom Mosleym, prezidentom Medzinárodnej automobilovej federácie FIA.

.týždeň

Smerom od divákov

.mário Gešvantner .časopis .šport 14.06.2009

„Smoking?“ spýta sa nás taxikár na medzinárodnom letisku v Istanbule hneď po tom, ako nasadneme do jeho obitého žltého autíčka. Nemyslí tým oblek, pýta sa, či si môže zapáliť.

.týždeň

Šabľa, fleuret, kord

.časopis .šport 07.06.2009

Šermiarsky majster a dlhoročný predseda bratislavského klubu Ferdinanda de Martinego, prezident Slovenského šermiarskeho zväzu a otec našej momentálne najnádejnejšej šermiarky. Miroslav Baránik.

.týždeň

Hádzanársky fanatik

.časopis .šport 31.05.2009

Koncom mája obhájil Tatran Prešov suverénnym spôsobom titul majstra Slovenska v hádzanej. Trénerom staronového majstra je mimoriadne zaujímavý človek, Slovák s českým občianstvom Rastislav Trtík.

.týždeň

Zopár viet o hokejovom zväze

.andrej Miklánek .redakcia .časopis .šport 16.05.2009

Slovo sklamanie zrejme najlepšie vystihuje stav väčšinovej fanúšikovskej duše na Slovensku. Desiate miesto z