Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Svet sa zrýchľuje a s ním aj naše spravodajstvo

.redakcia .spoločnosť

.týždeň dlho neponúkal klasické spravodajstvo. To sa teraz mení.

Svet sa zrýchľuje a s ním aj naše spravodajstvo pixabay

 .týždeň je nielen časopis, ale aj relácie, diskusie, klub a v neposlednom rade aj web. Na ňom ste doteraz mohli čítať najmä analýzy a komentáre zo sveta a zahraničia. Tie ostávajú, pridávame k nim však aktuálne spravodajstvo. 

Pointou .týždňa nikdy nebolo poskytovať plnohodnotné spravodajstvo a súťažiť v ňom s denníkmi. Napriek tomu sme dlho vnímali, že naši čitatelia oceňujú informovanosť o najdôležitejších veciach. 

Posledné mesiace sme preto riešili dilemu: Dávať viac priestoru správam, alebo ostať verní tomu, v čom bol .týždeň vždy silný – komentárom, reláciám, analýzam. 

Dnes môžeme s radosťou povedať, že sa nám podarilo oboje.

Na našom webe po novom nájdete na hlavnej stránke sekciu Aktuality. V nej pribudne približne každých 20 minút krátka, dôležitá správa z domáceho, aj zahraničného spravodajstva. 

V prípade, že sa správe venujeme hlbšie, objaví sa na titulnej stránke medzi hlavnými textami. V takom prípade však už bude rozpracovaná a pôjde o autorský text.

Táto novinka by nevznikla bez vašej spätnej väzby, za ktorú ďakujeme. Akékoľvek vaše pripomienky a nápady na zlepšenie môžete napísať na harman@tyzden.sk. Ďakujeme.

 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite