Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vyšetrovateľ obvinil mladistvého útočníka v škole v Novákoch z pokusu o úkladnú vraždu

.sita .slovensko

Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) obvinil mladistvú osobu A. B. z obzvlášť závažného zločinu úkladnej vraždy spáchanej v štádiu pokusu.

Vyšetrovateľ obvinil mladistvého útočníka v škole v Novákoch z pokusu o úkladnú vraždu Polícia SR – Trenčiansky kraj

momentálne v rámci zadržiavacej lehoty vykonávajú s obvineným úkony trestného konania. Vyšetrovateľ rozhodne o ďalšom postupe až po ich vykonaní. V tejto trestnej veci vykonáva dozor prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry. Informovalo o tom Ministerstvo vnútra SR.

Na strednej odbornej škole v Novákoch v okrese Prievidza vo štvrtok 3.novembra na začiatku vyučovania začal tínedžer behať po škole so sekerou v ruke. Podľa informácií TV JOJ sekol jedno dievča do čela a zraniť mal aj ďalšieho chlapca. Po útoku zo školy ušiel. Policajti nasadili psovodov a po žiakovi pátrali. Chytili ho 500 metrov od školy v neďalekom poli. „Policajti útočníka v krátkom čase po útoku zadržali. Zranenie, ktoré napadnutá osoba utrpela, našťastie nie je vážne,“ uviedla polícia.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite