Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Obrannú dohodu s USA zatiaľ nemieni podporiť šesť poslancov z klubu hnutia Sme rodina

.sita .slovensko

Podpredseda strany Hlas – sociálna demokracia a poslanec NR SR Erik Tomáš v relácii RTVS Sobotné dialógy povedal, že poslanci z ich strany nebudú hlasovať za obrannú dohodu s USA.

Obrannú dohodu s USA zatiaľ nemieni podporiť šesť poslancov z klubu hnutia Sme rodina SITA/Branislav Bibel

ratifikáciu obrannej dohody so Spojenými štátmi americkými momentálne nemieni podporiť zhruba päť až šesť poslancov Národnej rady z klubu hnutia Sme rodina. V diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy to povedal člen predsedníctva hnutia Sme rodina a poslanec NR SR Igor Kašper s tým že diskutovať by o nej mali ešte budúci týždeň. Podpredseda strany Hlas – sociálna demokracia a poslanec Erik Tomáš v relácii povedal, že poslanci z ich strany zahlasujú proti dohode. Zároveň doplnil, že strana podporí referendum, ktoré bude riešiť aj danú otázku. Tiež potvrdil, že sa zúčastnil na protestnom stretnutí pred Prezidentským palácom v Bratislave, ktorý organizovala opozičná strana Smer – sociálna demokracia proti obrannej dohode, zdražovaniu a za predčasné voľby.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite