Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Komisia skúma okolnosti pobytu a samovraždy Lučanského vo väznici

.sita .slovensko

Komisiu prešetrujúcu okolnosti smrti Milana Lučanského zaujímajú aj priestory ciel, kamerové záznamy či výpovede príslušníkov Zboru justičnej a väzenskej stráže.

Komisia skúma okolnosti pobytu a samovraždy Lučanského vo väznici Branislav Bibel/SITA

komisia prešetrujúca okolnosti smrti policajného exprezidenta Milana Lučanského začala s previerkou v Ústave na výkon trestu odňatia slobody v Prešove, v ktorom bol bývalý policajný funkcionár umiestnený. Ako členovia komisie dodali, budú sa zaujímať o priestory, v ktorých bol Lučanský umiestnený, kamerové záznamy, ale aj názory príslušníkov Zboru justičnej a väzenskej stráže (ZVJS).

Podľa poslanca Petra Krupu (OĽaNO) budú jeho otázky vychádzať z doteraz poskytnutých informácií a videozáznamov. „Chceme si všetky veci porovnať a potvrdiť si, či všetky detaily a informácie, ktoré sme dostali, sedia, alebo sú tam nejaké nezrovnalosti. Budeme sa pýtať aj ľudí, ktorí boli pri tom zásahu, či postupovali ako mali,“ uviedol Krupa.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite