Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pre kežmarský most vyhlásili v kraji mimoriadnu situáciu

.redakcia .slovensko

V súvislosti so zlým stavom mosta v Kežmarku cez rieku Poprad vyhlásili v pondelok pre územie Prešovského kraja mimoriadnu situáciu. Po zasadnutí krízového štábu ju vyhlásil prednosta Okresného úradu v Prešove Emil Chlapeček.

„pre riešenie rekonštrukcie dotknutého mosta a do času výstavby dočasného premostenia je potrebné realizovať náhradné obchádzkové trasy, ktoré spôsobia zhustenie cestnej premávky v tatranskej oblasti a v okresoch Poprad, Kežmarok, Levoča, Stará Ľubovňa, Bardejov a Prešov, čo môže byť spojené s ohrozením života, zdravia a majetku,“ uviedol Chlapeček s tým, že pre Prešovský kraj bola preto vyhlásená mimoriadna situácia.

Mimoriadnu situáciu mesto Kežmarok vyhlásilo v utorok (17. 12.) popoludní. Dôvodom bol veľmi zlý technický stav spomínaného mosta cez rieku Poprad na hlavnej ceste I/66 medzi predajňami na ulici Toporcerova.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite