Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

NAKA vo štvrtok zadržala šesť osôb a zaistila veľké množstvo liekov

.tasr .slovensko

Vyšetrovateľ NAKA vzniesol obvinie pre zločin neoprávneného zaobchádzania s liekmi, liečivami a zdravotníckymi pomôckami.

NAKA vo štvrtok zadržala šesť osôb a zaistila veľké množstvo liekov facebook/polícia sr

národná kriminálna agentúra (NAKA) vo štvrtok v rámci akcie Lieky zadržala šesť obvinených osôb. Zaistila veľké množstvo liekov na potenciu a iných derivátov a zakázaných liekov v tisícoch kusov. Vykonala šesť domových prehliadok a jednu prehliadku iných priestorov. Pre TASR to potvrdil odbor komunikácie a prevencie Prezídia Policajného zboru.

„Podľa zistení polície ide o organizovanú skupinu, ktorá mala pôsobiť na území celej Slovenskej republiky a svoju činnosť sústreďovať v Trenčianskom a Trnavskom kraji. Za obdobie troch rokov mala získať profit viac ako dva milióny eur,“ priblížil odbor komunikácie. 

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite