Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Mišíková na GP končí. Dôvodom je Šufliarsky

.marek Vagovič .názory

Väčšinu kariéry riešila najťažšie mafiánske kauzy. Po štyridsiatich rokoch však z Generálnej prokuratúry znechutená odchádza. V rozhovore pre .týždeň prvýkrát otvorene hovorí, čo ju k tomu viedlo. Eva Mišíková.

Marek Vagovič

.jedným z námestníkov generálneho prokurátora Jaromíra Čižnára je aj Peter Šufliarsky. Je známe, že práve vy ste Šufliarskeho dotiahli na GP. Dnes máte zlé vzťahy, čo sa medzi vami stalo?

Naše vzťahy sa narušili v lete 2010, keď obvinil mňa a môjho kolegu, že sme poskytli týždenníku Plus 7 dní prepis telefonického rozhovoru dvoch obvinených v kauze kupliarstva. Tento prepis bol pripojený k článku z policajnej kontroly Alexandra Rozina mladšieho, s ktorou sme nemali nič spoločné. Článok navyše vyšiel v čase, keď som bola mesiac v zahraničí. Šufliarsky však tvrdil, že nám to dokáže, a potom budeme nielen disciplinárne, ale aj trestne stíhaní. Bol to pre mňa šok, za štyridsať rokov kariéry ma nikto takto neosočil.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite