Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pandora ako darček na MDŽ

.sponzorované .promotion

Hľadáte darček na Deň žien? Premeňte krásne momenty života na nezabudnuteľné spomienky so šperkami Pandora. Či už potrebujete niečo špeciálne pre partnerku, mamu, dcéru, alebo kolegyne, naše tipy vám jednoznačne uľahčia výber.

Pandora ako darček na MDŽ

Darček pre partnerku

S Pandorou na MDŽ nemôžete nič pokaziť. Aký kúsok teda darovať vašej milovanej? Zvoľte darček, ktorý bude odrazom jej jedinečnosti. Ukážte jej vašu úctu a lásku obľúbeným náramkom Pandora Moments. Neskôr naň môžete postupne dopĺňať prívesky symbolizujúce významné chvíle života. Siahnuť môžete aj po symbolických korálkach ako srdiečko či nekonečno. Vďaka Pandore môžete darovať aj kvety, ktoré nikdy nezvädnú. Vyberte jej šperk s nežným kvetinovým motívom. Zamerajte sa však nielen na krásu šperku, ale aj na jeho význam, ktorý bude vystihovať osobnosť a vkus vašej partnerky.

Krásny šperk pre mamu

Mama je vašou oporou. Darujte jej preto kúsok, ktorý jej vyjadrí vďaku za všetko, čo pre vás robila a robí. Zamerajte sa najmä na nadčasové a elegantné Pandora šperky. Skvelou voľbou je ozdobný náramok s kamienkami, či zladený set náušníc a náhrdelníka. Voľte neutrálne dizajny, ktoré nájdete hlavne v kolekcii Pandora Timeless. Ak sa rozhodnete pre symbolický kúsok, siahnite po strome rodiny, anjeloch alebo šperkoch s nápisom mama a rodina.

Prekvapenie pre dcéru

Šperk Pandora sa stane pre vašu dcéru krásnym talizmanom, ktorý ju bude sprevádzať životom. Prispôsobte výber šperku jej veku a štýlu. Medzi mladými ľuďmi je populárna kolekcia Pandora ME. Je synonymom hravosti a rebelstva. Náramky z tejto kolekcie sa dajú obmieňať na množstvo spôsobov. Viete pridávať visiace prívesky alebo meniť celé časti náramku. Dcéru môžete prekvapiť aj trendy prsteňom alebo praktickými napichovacími náušnicami.

Drobnosť pre kolegyne

Nezabudnite ani na ženy, s ktorými trávite váš pracovný čas. Dobrá kolegyňa je predsa nad zlato. Ukážte jej to drobným darčekom na MDŽ. Postačí sladká čokoláda alebo kvet. Tie najbližšie kolegyne potešíte aj jedinečným šperkom Pandora. Vyberte drobné náušnice či prívesok na retiazku. Ak už vlastnia náramok Pandora, môžete sa poobzerať aj po korálke, ktorá bude vystihovať ich osobnosť alebo vaše priateľstvo.

Nech už vyberáte darček pre akúkoľvek ženu, riaďte sa najmä jej vkusom. Porozmýšľajte, aké šperky nosí a tomu prispôsobte farbu kovu, kameňov aj celkový dizajn. Pandora ponúka široký sortiment šperkov. Vďaka tomu môžete vybrať kúsok, ktorý bude obdarovanú dokonale vystihovať. Nezabúdajte však, že tie najkrajšie darčeky sú darované od srdca a vôbec nezáleží na ich cene.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite