Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Swingový stroj času už dnes

.sponzorované .promotion

Dnes,vo štvrtok 5. októbra v Majestic Music Clube opäť zahrá Postmodern Jukebox! Najväčšie hity 20. storočia – skvelá swingová šou – atmosféra, ktorá vás chytí a roztancuje – špičkoví hudobníci, ktorí vypredávajú koncerty po celom svete.

Swingový stroj času už dnes

toto všetko vás čaká na koncerte pop-jazzovej senzácie Postmodern Jukebox 5. októbra v Bratislave, vstupenky a info na www.citysounds.sk.

Postmodern Jukebox začínal ako youtubová senzácia, v súčasnosti vypredáva koncerty po celom svete a dá sa povedať, že nemá veľa konkurentov. Nie je to totiž klasická revivalová kapela  – Postmodern Jukebox je americký hudobný kolektív, ktorý založil a vedie Scott Bradlee a stretli sa v ňom talentovaní hudobníci a speváci, ktorí pretvárajú popové a komerčné hity do swingovej či jazzovej podoby. Úspech Postmodern Jukebox odštartovala v roku 2012 cover verzia hitu Macklemora Thrift Shop. Doposiaľ ich najúspešnejšou skladbou je coververzia hitu Creep od skupiny Radiohead, ktorá má aktuálne 104 miliónov zhliadnutí len na YouTube. V súčasnosti má Postmodern Jukebox viac ako 5,8 milióna odberateľov na YouTube, na Facebooku 3 milióny fanúšikov, 22 hudobných CD kompilácií a od roku 2016 stovky vypredaných koncertov na šiestich kontinentoch sveta.

Postmodern Jukebox – Wannabe (Spice Girls)

Postmodern Jukebox – Friends (s. Priatelia)

Postmodern Jukebox – Love Story (Taylor Swift) 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite