Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Žilinka rozhodol, že stíhanie Jozefa Brhela je dôvodné

.tasr .slovensko

Žilinka po preskúmaní veci nezistil dôvody na zrušenie napadnutých právoplatných rozhodnutí v prípravnom konaní.

Žilinka rozhodol, že stíhanie Jozefa Brhela je dôvodné TASR/Jaroslav Novák Jozef B., obvinený v kauze Mýtnik, prichádza vypovedať na Prezídium policajného zboru v Bratislave 2. februára 2021.

stíhanie podnikateľa Jozefa B., obvineného v rámci januárovej akcie Mýtnik, je dôvodné. Rozhodol o tom v piatok generálny prokurátor Maroš Žilinka, ktorý nevyhovel návrhu obvineného. Jozef B. sa domáhal zrušenia uznesenia vyšetrovateľa o vznesení obvinenia. TASR o tom informoval hovorca Generálnej prokuratúry SR Dalibor Skladan.

„Generálny prokurátor Slovenskej republiky Maroš Žilinka  13. augusta nevyhovel návrhu obvineného Jozefa B., ktorým sa domáhal zrušenia uznesenia vyšetrovateľa Národnej kriminálnej agentúry Prezídia Policajného zboru o vznesení obvinenia zo dňa 29. januára 2021 a naň nadväzujúceho uznesenia prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry GP SR o zamietnutí sťažnosti z 19.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite