Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Krajčí: Lockdown nezaberá, pacienti pribúdajú. Nie som si istý, dokedy to nemocnice vydržia

.sita .redakcia .slovensko

Podotkol, že od 8. februára bude Slovensko v čiernej fáze, kedy by sme v princípe mali byť úplne uzavretí a fungovať by mala len kritická infraštruktúra.

Krajčí: Lockdown nezaberá, pacienti pribúdajú. Nie som si istý, dokedy to nemocnice vydržia Branislav Bibel/SITA

súčasný lockdown podľa ministra zdravotníctva Mareka Krajčího nezaberá. Pacienti v nemocniciach stále pribúdajú a minister si nie je istý, ako dlho to nemocnice ďalej vydržia. V utorok preto zasadne pandemická komisia. Krajčí chce s odborníkmi prebrať aktuálnu veľmi závažnú epidemickú situáciu.

„Situácia začína byť veľmi vážna, napriek všetkým prijatým opatreniam. Budem sa pýtať, čo v tejto situácii ďalej robiť,“ povedal Krajčí pred rokovaním vlády. 

Minister chce na utorok ráno zvolať pandemickú komisiu, kde chce prebrať veľmi závažnú epidemiologickú situáciu. V nemocniciach máme opäť nárast, aj napriek opatreniam, ktoré sme urobili. Odborníkov sa chce preto pýtať, ako v takejto nepriaznivej situácie ďalej postupovať. 

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite