Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Zrýchlené konanie výstavby novej štátnej nemocnice

.redakcia .slovensko

Ministerstvo zdravotníctva oslovilo Úrad verejného obstarávania so žiadosťou o zváženie možnosti postupu v zrýchlenom konaní pri zachovaní princípov hospodárnosti a transparentnosti v súvislosti s výstavbou nemocnice na bratislavských Rázsochách.

Zrýchlené konanie výstavby novej štátnej nemocnice JOZEF JAKUBČO/PETIT PRESS/PROFIMEDIA

tento krok je reakciou Ministerstva zdravotníctva na list, v ktorom odborná verejnosť žiada Petra Pellegriniho  o také legislatívne opatrenia, ktoré by podporili výstavbu nemocnice na bratislavských Rázsochách.

„Ministerstvo zdravotníctva sa snaží nájsť konštruktívne riešenia, ktoré by znížili časovú náročnosť súvisiacich činností projektu novej univerzitnej nemocnice,“ povedala hovorkyňa rezortu zdravotníctva Zuzana Eliášová. 

Opatrenia, ktoré v liste uviedli lekárske odborové združenia, sú alternatívami, z ktorých po vzájomnej dohode zúčastnených strán môže vzísť návrh ako projekt Novej Univerzitnej nemocnice Bratislava procesne urýchliť.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite