Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Volebné moratórium predĺžili znova, potrvá do 22.30

.tasr .slovensko

Dôvodom je skolabovanie člena komisie v jednom z volebných okrskov v Senci a neskoršie otvorenie volebnej miestnosti v obci Norovce.

Volebné moratórium predĺžili znova, potrvá do 22.30 SITA/Martin Medňanský

volebné moratórium v rámci prvého kola prezidentských volieb predĺžia o 20 minút. Na celom území SR potrvá do 22.20 h. Avizoval to predseda Štátnej komisie pre voľby a kontrolu financovania politických strán Eduard Burda. 

„Vyskytla sa jedna situácia v Senici v okrsku číslo šesť, kde skolaboval v dopoludňajších hodinách jeden člen volebnej komisie. Z tohto dôvodu bolo v danom okrsku na 20 minút prerušené hlasovanie,“ ozrejmil s tým, že hlasovanie v danom okrsku aj moratórium sa preto predĺži o 20 minút. Okrem toho je podľa jeho slov priebeh volieb na Slovensku pokojný.

moratórium predĺžili znova

Volebné moratórium v rámci prvého kola prezidentských volieb opäť predĺžili, potrvá do 22.30 h. Pre TASR to potvrdil hovorca Ministerstva vnútra (MV) SR Matej Neumann.

Dôvodom je, že v obci Norovce v okrese Topoľčany otvorili volebnú miestnosť o polhodinu neskôr.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite