Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Česká obrana nestačila

.štefan Hríb .peter Bálik .lifestyle

Česi prehrali so Španielmi 1:0. Povestné české štastie nestačilo, no Španieli sú späť. Zápas očami Štefana Hríba priamo z Toulouse a Petra Bálika.

Česká obrana nestačila Petr David Josek/AP/SITA 13. jún 2016, Toulouse: Český brankár Petr Čech pri obrannom zákroku. Česká obrana dnes nestačila.

štefan Hríb

Asi si to čakal aj ty, Peter. Výber Barcelony, Realu, Atletica a tak trochu aj Premiere League vyhral nad Českom, ktoré sa už pár rokov snaží nahradiť odchádzajúcu zlatú generáciu. Vrba, pán tréner, to robí dobre, ale ešte potrebuje čas.

Moje hlavné dojmy:

  1. Španieli majú na kopačkách lepidlo alebo su virtuózi. U žiadneho iného tímu nepoznám tak jemné spracovanie a vedenie lopty. A dvaja vynikajú ešte aj nad ostatnými – Iniesta inteligenciou v pohybe, Jordi Alba rýchlosťou.
  2. Napriek veľkej prevahe mohol Del Bosque stratiť dva body, česká strela v závere tým hrozila. Futbal je krásny tým, že je spravodlivý, ale je v ňom aj lotéria.
  3. Súperiaci hráči sa po fauloch navzájom často ospravedlňovali a pomáhali si zo zeme.
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite