Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Ty, Búrlivá krv aj najväčšie záhady dejín

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tento týždeň sa máte na čo tešiť. Vracajú sa obľúbené série, ale na scénu prichádzajú i sľubne vyzerajúce novinky. Prekvapiť môže krimi príbeh z Turecka, ako aj britská dráma o priateľstve.

Seriálové a filmové tipy: Ty, Búrlivá krv aj najväčšie záhady dejín pexel.socm

Netflix

ty, 4. séria – 9. február

Joe Goldberg sa vracia. Tentokrát ako profesor na britskej univerzite. Keď dôjde k dvom vraždám miestnych prominentov a Joe začne dostávať záhadné esemesky, pustí sa do pátrania na vlastnú päsť. Tentokrát okúsi vlastné správanie. Kto pozná jeho tajomstvá a nedá mu spávať?

Novú sériu opäť vytvorila Sera Gamble. V hlavnej úlohe nevidíme nikoho iného ako Penna Badgleyho. Vracia sa aj Marienne v podaní Tati Gabrielle. Novou posilou psychologického trileru sú Lukas Gage z Eufórie, Charlotte Ritchiear, Tilly Keeper a Ed Speleers.

u teba alebo u mňa – 10. február

Debbie a Peter sú úplne rozdielni, no napriek tomu sú najlepšími priateľmi. Ona vychováva syna v Los Angeles, on žije v New Yorku. Po ťažkom dni sa rozhodnú na týždeň si vymeniť životy. Nové dobrodružstvo pre nich predstavuje výzvu a možnosť zamyslieť sa nad svojím životom. Rozhodnú sa pre zásadné zmeny?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite