Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

SaS predkladá návrh uznesenia, ktorým chce odsúdiť útoky Ruska na civilné ciele

.sita .slovensko

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) predkladá návrh uznesenia Národnej rady SR, v ktorom ostro odsudzuje rozsiahle útoky na civilné ciele Ukrajiny vrátane Kyjeva. Ako uviedol predseda SaS Richard Sulík.

SaS predkladá návrh uznesenia, ktorým chce odsúdiť útoky Ruska na civilné ciele SITA/Diana Černáková

„rusko predvádza genocídu na civilnom obyvateľstve Ukrajiny. Toto je absolútne neakceptovateľné a ostro to odsudzujeme.“ Podľa jeho slov nesmú zostať nepotrestanú zverstvá, ktoré páchajú ruskí vojaci na civilistoch.

Liberáli ďalej apelujú na to, že Slovenská republika sa musí jednoznačne postaviť na stranu Ukrajiny a mieru, pretože akákoľvek podpora ruského režimu je len podporou pre bezbrehé zabíjanie nevinných ľudí a šírenie ruskej propagandy. „Veríme, že si to uvedomujú aj predstavitelia súčasnej koalície, ktorí v záujme zachovania menšinovej vlády budú obhajovať aj postoje takých politikov, ktorí otvorene obhajujú kroky Vladimíra Putina,“ uviedol Sulík.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite