Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

UNB navštívili na Štedrý deň traja najvyšší ústavní činitelia

.sita .slovensko

Prezidentka SR Zuzana Čaputová priniesla na neonatalogické oddelenie v petržalskej nemocnici personálu perníky, predseda vlády Eduard Heger (OĽaNO) spoločne s predsedom Národnej rady SR Borisom Kollárom (Sme rodina) povzbudili zdravotníkov v ružinovskej nemocnici kapustnicou a vianočným pečivom.

UNB navštívili na Štedrý deň traja najvyšší ústavní činitelia TASR/Jakub Kotian

univerzitnú nemocnicu Bratislava (UNB) na Štedrý deň navštívili traja najvyšší ústavní činitelia. Prezidentka SR Zuzana Čaputová priniesla na neonatalogické oddelenie v petržalskej nemocnici personálu perníky, predseda vlády Eduard Heger (OĽaNO) spoločne s predsedom Národnej rady SR Borisom Kollárom (Sme rodina) povzbudili zdravotníkov v ružinovskej nemocnici kapustnicou a vianočným pečivom. V tlačovej správe o tom informovala Univerzitná nemocnica Bratislava.

Prezidentka sa poďakovala lekárom a zdravotným sestrám za ich úsilie a zároveň vedúcej neonatologickej časti Perinatologického centra v Nemocnici sv.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite