Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Protest pri Prezidentskom paláci pokračuje, polícia prijala opatrenia

.tasr .slovensko

V súvislosti s verejnými zhromaždeniami, ktoré sa počas dnešného dňa uskutočnia na území Bratislavy, prijala bratislavská polícia adekvátne opatrenia.

Protest pri Prezidentskom paláci pokračuje, polícia prijala opatrenia BORIS NÉMETH

protest pred Prezidentským palácom v centre Bratislavy pokračuje aj v piatok. Od rána sa na mieste postupne schádzajú ľudia. Bratislavská polícia podľa vlastných slov prijala adekvátne opatrenia a v prípade narušenia verejného poriadku či páchania inej trestnej činnosti je pripravená v zmysle zákona zasiahnuť.

„V súvislosti s verejnými zhromaždeniami, ktoré sa počas dnešného dňa uskutočnia na území Bratislavy, prijala bratislavská polícia adekvátne opatrenia. Bezpečnostnú situáciu priebežne vyhodnocujeme s dôrazom na ochranu života, zdravia a majetku občanov,“ uviedla bratislavská polícia na sociálnej sieti. Dodala, že ak by došlo k narušeniu verejného poriadku alebo k páchaniu inej protiprávnej činnosti, v zmysle zákona o Policajnom zbore využije polícia všetky zákonné možnosti na dosiahnutie nápravy a obnovenie verejného poriadku.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite