Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Prihlásilo sa ďalšie dievča, ktoré tvrdí, že ju nezaradený poslanec Ján Herák údajne zneužil

.sita .slovensko

Podľa informácií TV Markíza podal riaditeľ detského domova zo západného Slovenska koncom mája tohto roka trestné oznámenie. Jeho chovankyňa tvrdí, že sa stala obeťou poslanca Ján Herák ešte v roku 2018.

Prihlásilo sa ďalšie dievča, ktoré tvrdí, že ju nezaradený poslanec Ján Herák údajne zneužil SITA

polícii sa prihlásilo tretie dievča, ktoré tvrdí, že ju nezaradený poslanec Ján Heráka údajne zneužil. Informovala o tom televízia Markíza na internetovej stránke Tvnoviny.sk. Podľa informácií TV Markíza podal riaditeľ detského domova zo západného Slovenska koncom mája tohto roka trestné oznámenie. Jeho chovankyňa tvrdí, že sa stala obeťou poslanca Jána H. ešte v roku 2018. Malo sa tak stať v tábore v Trenčianskom kraji, keď mala 14 rokov a zneužiť ju mal aj neskôr a viackrát. Znamená to, že voči poslancovi svedčia už tri dievčatá.

Televízia dnes informovala o tom, že polícia obnovila starý prípad z roku 2018, v ktorom v súčasnosti nezaradený poslanec Ján H.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite