Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

A všetci túžia po súdržnej vláde

.eva Čobejová .názory

Máme za sebou poslednú televíznu debatu politikov pred sobotňajšími voľbami. Vo verejnoprávnej televízii diskutoval Matovič, Procházka, Bugár, Danko, Fico. Ako to dopadlo?

Eva Čobejová

Ich debata bola oveľa nudnejšia ako napríklad tá, kde bol Kotleba, Kollár, Frešo, Figeľ a Sulík. Nedošlo k žiadnym veľkým prekvapeniam, hoci Matovič sa naozaj snažil, aby Fica vyprovokoval, používal dokonca aj silné slová. No celý čas bol nervózny a v kŕči. S úsmevom na tvári by bol nebezpečnejší. Veľmi dúfal, že Fica vyprovokuje – napríklad k odchodu zo štúdia. Nepodarilo sa. Ani náznakom.

Robert Fico pôsobil celý čas pokojne, reagoval sústredene, vecne. Občas sa iba pousmial a občas akoby bol počas debaty mysľou inde. Počúval a akoby pritom skúmal, s kým ísť po voľbách do koalície. A možno v jeho hlave silneli pochybnosti, či by ideálnym partnerom bol naozaj Andrej Danko a jeho SNS.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite