Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

S Martinou Moravcovou aj o deťoch a rodičoch

.eva Čobejová .názory

Do najnovšieho čísla .týždňa som pripravila rozhovor s najúspešnejšou slovenskou plavkyňou Martinou Moravcovou. Prebrali sme jej športový život, štúdium, ukončenie kariéry i život v Amerike. Ale najzaujímavejšie bolo to, čo MM hovorila o výchove detí.

Eva Čobejová

Hoci už pár rokov nemieša karty v svetovej plaveckej špičke, jej meno je stále pojmom a vzbudzuje záujem. Uvedomila som si to veľmi intenzívne. Keď som totiž niekde spomenula, že som bola s Martinou Moravcovou, dostala som zvyčajne úprimne zvedavú otázku – a aká ona vlastne je?Jej meno vzbudzuje záujem aj rešpekt.

Priznávam, že noc pred týmto rozhovorom som nemohla spať. Mala som trému a trošku som sa bála. Párkrát som totiž MM už predtým videla a ona na prvý dojem pôsobí veľmi prísne až neprístupne. Videla som na vlastné oči, ako nekompromisne určuje pravidlá deťom na svojom plaveckom kempe, ako vyžaduje stopercentné nasadenie aj disciplínu, a vedela som, že nemá zľutovanie s tými, ktorí pravidlá porušia.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite