Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň Maríny Gálisovej: Slovensko ako rukojemník?

.marína Gálisová .názory ..týždeň

Súboj „bývalých“ pred parlamentom nevzbudil ani stopu prekvapenia či hádaniek. Slovensko je vo vzťahu OĽaNO a Smeru len rukojemník, o ktorého sa naťahujú bez ohľadu na jeho záujmy ako o nedospelé dieťa.

Marína Gálisová

je to vôbec Putin?

Desaťročia Putina na čele Ruska zhrnie jedno ponaučenie: Nikdy mu nič neveriť. Ani to, že Putin je Putin. Má vraj dvojníkov a nikdy nie je isté, či botoxová postavička, ktorú vidíte na displeji, je ozaj on. Ba i jeho pôvod je hmlistý: za syna ho vyhlasovala istá Vera Putina: vraj bol daný na adopciu. Nič z toho však neznie tak záhadne ako Putinov nový výrok, že invázie do Československa a Maďarska boli chybou. Čo to má byť? Keď zároveň vyšla ruská učebnica dejepisu, kde sa za chybu označuje opak – odsun ruských vojsk z Československa a Maďarska? Je to len Putinovo zahmlievanie, určené jeho milovníkom v strednej Európe – nech šíria, že „sa ospravedlnil“. Je to zbraň vo vojne, ktorá sa vedie o náš rozum. A presne preto je to autentický výrok Putina, čiže niečo, čomu nemožno veriť.

toxický vzťah bývalých

Zato súboj „bývalých“ pred parlamentom nevzbudil ani stopu prekvapenia či hádaniek. Bývalý premiér Matovič konal presne v duchu toho, čo chcel získať: provokatívne virálne video do kampane. 

„Vo voľbách sme si – našťastie a niekedy aj nanešťastie – všetci rovní.“

Bývalý minister vnútra Kaliňák reagoval presne v duchu toho, čo od neho čaká jeho boss: virálne video do kampane. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite