Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

RešeršWebu #6: Kočner u barbera

.michal Haman .lifestyle

K barberovi chodí dnes kadekto, The Bača v Lahôdkach a Explo učí deti o ochrane súkromia. Možno nepoznáš Asimistera a kanály na YouTube pre najmenších, no mal by si vedieť, že točia vysoké čísla.

RešeršWebu #6: Kočner u barbera YouTube video Typy barberov | Zrebný & Frlajs

kočner u barbera

O sile formátu typy ľudí sme už písali v Rešerši #4, kedy trendovalo video od Naked Bananas. Tento týždeň tu máme video od dvojice Zrebny & Frlajs. Typy barberov sa držali cez týždeň na #2 mieste v trendoch, na prvé ich nepustil iba stále kraľujúci Kali ešte z minulého týždňa. 

Spomedzi rôznych typov ľudí u barbera upozorňujeme na kritiku „influencerov“, ktorí si za ostrihanie zadarmo vypýtajú peniaze do výšky ich ceny za Instastorku, či kritiku raperov, ktorí monetizujú aj spomenutie v piesni. Špeciálne oceňujeme zobrazenie kotlebovcov či Mariána Kočnera a teda aj reflexiu nad témami slovenskej politiky. 

Aktuálny počet pozretí: 312 000+ (#2 trendy od stredy do soboty)

tak mal niečo s Momou?

Relácia Lahôdky z dielne vidaduTV je stále najúspešnejšiou sériou tohto projektu. Spojenie dnes veľmi populárneho Duklocka a inej youtubovo známej osobnosti (tento týždeň The Baču) jednoducho funguje. O to viac, keď si obaja kladú otázky na telo a prinášajú fanúšikom možnosť dozvedieť sa opäť niečo pikantnejšie. 

„Expl0ited spolu s Yablkom urobili na svojich sledovateľov prank, ktorým upozorňujú na riziká internetu.“

O tom je chytľavý názov videa, ktorý vás donúti kliknúť na video, aj keď sa reálne nič zaujímavé človek nedozvie. O tom je dnešný YouTube a jeho algoritmy a kreatívci vedia, ako na neho. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite