Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

RešeršWebu #4: Rytmus dráždi cyklistov a chystá nový album

.michal Haman .lifestyle

Kontrafakt pripravuje nový album s názvom Real Newz. YouTube ovládli talentované ukrajinské deti a slovenské celebrity riešia, či a ako chrániť súkromie svojich detí na sociálnych sieťach.

RešeršWebu #4: Rytmus dráždi cyklistov a chystá nový album YouTube video Rytmus - RAPÍKY STAREJ MATERE #23

real newz

Kontrafakt naposledy vydal album s názvom Navždy v roku 2013. V dnešnej rýchlej dobe je to už dávna minulosť. Správa, že toto legendárne hiphopové zoskupenie pripravuje nový album, ktorý vyjde v decembri, je pomerne zásadná vec. 

Kontrafakt v histórii slovenského hip-hopu otváral dvere, prinášal nové hiphopové prvky a tvoril priestor, ktorý následne zaberali ďalšie mená našej scény. Dokážu Rytmus, Ego a Anis, popri konkurencii mladých a zaujímavých interpretov, priniesť ešte niečo nové? 

Doterajšie skúsenosti hovoria, že vždy vedeli zaujať a pozitívne môže prekvapiť aj očakávaný album Real Newz. Rytmus má tiež za sebou veľký koncert s orchestrom a obdobia čakania na nové veci prekonáva svojím YouTube formátom RAPÍKY STAREJ MATERE. 

V rapíkoch vždy ukáže nejaké športové alebo luxusné auto, zarapuje naživo niektorý zo svojich hitov a na koniec natiahne čas pozerania videa cez strih vtipných epizód vo forme akéhosi vlogu. 

V aktuálnych repíkoch číslo 23 auto zaparkoval na cyklotrasu a robí si žarty z cyklistov. Kontroverznosť bola vždy jeho silnou stránkou.

Aktuálny počet pozretí: 162 000+

súkromie detí vs Instagram

Po tom, čo sa nedávno narodilo dieťa Rytmusovi a Jasmine, narodilo sa aj ďalšiemu známemu páriku. Manželia Sajfa a Very Veri, obaja aktívne rozvíjajúci svoje YouTube kanály, sú po novom rodičmi. 

Oba spomenuté páry sú známe a aktívne v slovenskom webovom priestore a bude zaujímavé sledovať, ako pristúpia k súkromiu svojich detí na sociálnych sieťach. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite