Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

RešeršWebu #5: Karel Gott vedel ako na Instagram

.michal Haman .lifestyle

Kali prvé miesto v YouTube trendoch nechce opustiť. Na druhom sa držia Naked Bananas a sketch o situáciách, ktoré človek nezvládol. Selassie končí sériu Bad kid, trochu sa riešil blackface v relácii Tvoja tvár znie povedome a Karla Gotta si pripomenieme cez jeho Instagram.

RešeršWebu #5: Karel Gott vedel ako na Instagram Instagram officialkarelgott

kali nepočíta lajky, no opäť kraľuje na YouTube 

Na prvom mieste v trendoch sa tento týždeň držala nová pesnička od speváčky a raperky Simy a rapera Kaliho. Spojenie dvoch umelcov, ktorí aktuálne patria medzi najväčšie mená slovenskej populárnej hudby, jednoducho funguje. 

Kali vraj „nesedí doma a neráta len lajky“, Sima upozorňuje na kupovanie páčikov na Instagrame. Obaja poukazujú na to, že napriek úspechu sú obyčajnými ľuďmi a stoja nohami na zemi. Kalimu v trendoch ide karta. Pred dvoma týždňami im kraľoval s českou speváčkou Terezou Kerndlovou. Vyzerá to tak, že spolupráca Kaliho a ženskej interpretky je správny recept pre úspech na slovenskom YouTube.

 Aktuálny počet pozretí: 740 000 + (#1 trendy v pondelok-piatok) 

nerieš naked bananas

YouTuberi Naked Bananas zobrazili situácie, ktoré pre nich zrejme nie sú cudzie. Situácie, kedy vnímanie jednotlivca je odlišné od vnímania celej skupiny. Teda situácie, keď si za …. Banáni imitujú situácie, kedy ich otravujú fanúšikovia, ktorí chcú fotku, či situácie, kedy sa nový človek v partii s tebou rýchlo skamaráti, keď si niekto verejne známy. Na túto situáciu si do videa prizvali Gabriela z rapového dua Nerieš, ktorý do nej skvelo zapadol.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite