Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Radosť pred Anglickom

.štefan Hríb .peter Bálik .lifestyle

Ako dopadne stret Slovenska s Anglickom na ME? Máme na to, aby sme postúpili zo skupiny? Štefan Hríb a Peter Bálik hodnotia šance nášho tímu pred kľúčovým zápasom.

Radosť pred Anglickom Frank Augstein/AP/SITA 15. jún 2016, Lille: Slovenskí futbalisti oslavujú víťazstvo 2-1 nad Ruskom.

štefan Hríb

Neviem ako ty Peter, ale ja som sa rozhodol, že s našou reprezentáciou budem spokojný bez ohľadu na dnešný výsledok s Anglickom. Som v St. Etienne, v bistre na rohu ulice pijem o 12.15 rannú kávu s lahodným croissantom a hovorím si: Bolo by nevďačné nebyť spokojný. Táto generácia si už meria sily s európskou špičkou, dala krásne góly a zrodila Hamšíka, kvôli ktorému idú hrdí Briti meniť taktiku. A my celkom vážne uvažujeme o bode či troch. Čo môžem chcieť viac?

Od malička z nejakého dôvodu vyhľadávam kvalitu a stránim sa priemernosti. Je to tak vo všetkom, v textoch, v jedle, vo vzťahoch. A tento tím mi práve toto potešenie poskytuje. Tým, že tu vôbec je, tým, akých má súperov, ale aj vlastnými okamihmi geniality, akým bol prvý a najmä druhý gól Rusom.

Týmito očami sa budem pozerať na dnešný zápas.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite