Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Odídu Hamšíkovci bez bodu?

.štefan Hríb .peter Bálik .lifestyle

Pred zápasom Slovenska s Ruskom na ME vo Francúzsku. Štefan Hríb, ktorý je v Lille, je pred zápasom nesvoj. Peter Bálik našim verí. Ak chceme ísť ďalej, musíme vyhrať.

Odídu Hamšíkovci bez bodu? Petr David Josek/AP/SITA 11. jún 2016, Bordeaux: Marekovi Hamšíkovi sa nepodarilo skórovať v najväčšej šanci zápasu s Walesom. Slovenskí fanúšikovia veria, že s Ruskom sa prikloní šťastie pre zmenu na našu stranu.

štefan Hríb

Neviem ako ty Peter, ale ja som teraz, cestou do Lille, dosť nesvoj. A nie je to pre ruských chuligánov. Viac sa obávam našej mentality. Obaja vieme, že súčasná reprezentácia je kvalitná. Ak by sme porovnali hráča po hráčovi, určite je Slovensko vyspelejšie ako Rusko. Lenže jedna vec je byť hviezdou v Neapole, Miláne či Herthe, kde je víťazná mentalita dávno vybudovaná a kde sa v tom dá oprieť o spoluhráčov, a celkom iná zobrať túto zodpovednosť len na seba. Navyše v zápase, v ktorom ide o všetko. Toto ešte nemáme v krvi, a preto som teraz nesvoj.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite