Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

.téma
.týždeň

Slota je zaujímavý politik

.jozef Majchrák .časopis .téma 23.11.2008

Rozhovor s Danielom Krajcerom, moderátorom De Facto na TV JOJ aj o jeho relácii a o tom, prečo do nej pozýva Jána Slotu.

.týždeň

Zrušte to už, prosím

.časopis .téma 23.11.2008

Predminulý víkend sa Slovenskej televízii podaril nevídaný kúsok. V diskusnej relácii O 5 minút 12 družne pobesedovali predseda Smeru, podpredseda Smeru a prezidentský kandidát Smeru. Otázka dnes stojí takto: je chorá iba verejnoprávna televízia alebo celý tento žáner?

.týždeň

Puškárová verzus politici

.redakcia .časopis .téma 22.11.2008

Mediálny analytik a bloger Gabriel Šípoš uverejnil v júni chronologický prepis všetkého, čo povedala moderátorka Zlatica Puškárová v júnovej diskusnej relácii Na telo, kde sa stretli minister kultúry Marek Maďarič (Smer) a exminister financií Ivan Mikloš (SDKÚ-DS).

.týždeň

Zelená a modrá

.róbert Csere .časopis .téma 15.11.2008

Pityu bácsi je rodený revolucionár. Pred devätnástimi rokmi som sa o

.týždeň

Začalo to pivo

.peter Šoltés .redakcia .časopis .téma 15.11.2008

Pri uvažovaní nad tým, do akej miery stáročia strávené vedľa seba premiešali zvyky, mentalitu a kuchyňu Slovákov a

.týždeň

Tak trochu fašisti

.časopis .téma 15.11.2008

Netvrdím, že humbuk, ktorý nastal po tom, ako prišli do provinčného mestečka Kráľovský Chlmec na riadne ohlásenú akciu fešáci z

.týždeň

Bláznom navzdory

.časopis .téma 15.11.2008

Môže to byť ešte horšie? Slovensko-maďarské vzťahy dosiahli v

.týždeň

Streets of Philadelphia

.tomáš Gális .časopis .téma 07.11.2008

Je utorok 4. novembra. Ráno vyrážame z pobrežia smerom na východ. Po 60 míľach prejdeme Most Benjamina Franklina a zrazu sme vo Filadelfii, v bývalom hlavnom meste, v ktorom sa zrodila americká nezávislosť.

.týždeň

Obama Day vo Washingtone

.juraj Droba .washington .časopis .téma 07.11.2008

Americká politika ma baví, odkedy som USA navštívil ako študent v roku 1992. Práve vrcholila púť Billa Clintona do Bieleho domu. Odvtedy sa veľa zmenilo, záujem o americkú politiku zostal. A tak som na posledných pár dní pred voľbami vycestoval priamo do centra diania, Washingtonu, D. C.