Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

.politika
.týždeň

Brazília sa (ne)teší

.časopis .politika 14.06.2014

Napísať, že prípravy na svetový šampionát vo futbale sú v plnom prúde, by o tomto čase vyznelo ako absurdný omyl. Nuž, ale nebolo by to tak ďaleko od pravdy. Darmo, Brazília sa riadi latinskoamerickým časom a platí zásada, že na všetko je čas, až kým nie je neskoro.

.týždeň

Putin III. a kremeľská smotánka

.mária Mikušová .časopis .politika 08.06.2014

Kto rozhoduje v Kremli, kto má najväčší vplyv na prezidenta Putina? Odpovede na tieto otázky sa hľadajú už dvanásť rokov, tri prezidentské obdobia. Podstatná otázka možno však znie: ako sa za dvanásť rokov Vladimír Vladimírovič Putin zmenil.

.týždeň

Jedinečný zväzok KDH a Smeru

.daniel Lipšic .časopis .politika 08.06.2014

Viete si predstaviť, že tri roky po únose Michala Kováča ml. by Vladimír Mečiar navrhol novelu ústavy s povinnou previerkou pre funkcionárov SIS a HZDS by to s pomocou KDH schválilo?

.týždeň

O ústave bez emócií

.jozef Majchrák .jaroslav Daniška .časopis .politika 08.06.2014

Parlament minulý týždeň schválil novelu ústavy, ktorá zavádza ústavnú ochranu manželstva a zmeny v justícii. K tejto téme prinášame polemiku medzi dvoma redaktormi .týždňa a predsedom strany NOVA Danielom Lipšicom.

.týždeň

Odchod v najhoršom čase

.jozef Majchrák .časopis .politika 07.06.2014

Mikuláš Dzurinda a Ivan Mikloš oznámili, že v SDKÚ končia. Ako s ich odchodom naložia dejiny a čo bude znamenať pre stranu, ktorú založili?